Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jay-Z kļuvis par filmas Lielais Getsbijs mūzikas producentu

Hip hop mūzikas izpildītājs Jay-Z kļuvis par jaunās filmas Lielais Getsbijs (The Great Gatsby) skaņu celiņa producentu. Reperis pats personīgi arī piedalījies arī filmas mūzikas radīšanā, vēsta portāls news.com.au.

Par filmas producentu Jay-Z uzaicināts pēc tikšanās ar aktieri Leonardo Di Kaprio un režisoru Bezu Lurmenu. „Pēc sarunas ar Bezu un Leonardo es zināju, ka šis ir īstais projekts. Lielais Getsbijs ir klasisks amerikāņu stāsts, kas iepazīstina ar ekstravaganci, dekadenci un ilūziju,“ sacīja producents, atzīstot, ka šajā filmā, gluži kā citos B.Lurmena darbos – Romeo un Džuljeta un Mulenrūža, mūzika ieņems svarīgu lomu.

Lielā Getsbija režisors B.Lurmens filmu ir uzņēmis 3D formātā. Kinolente tapusi pēc Frānsisa Skota Ficdžeralda romāna Lielais Getsbijs motīviem, un tās darbība notiek 20.gadsimta divdesmitajos gados, kad Amerikas ekonomikā vērojams straujš uzplaukums. Valdošais "sausais likums" daudzus darījis bagātus, vienlaicīgi ļaujot uzplaukt organizētajai noziedzībai.

Jau ziņots, ka Lielais Getsbijs atklās 2013.gada Kannu kinofestivālu. Filma uz Latvijas kinoteātru ekrāniem iznāks 17.maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko