Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Amerikāņu modele kļuvusi par jauno Victoria's Secret eņģeli

Līdzās tādām supermodelēm kā Miranda Kerra, Adriana Lima, Kandisa Svanapole un citām apakšveļas zīmola Victoria’s Secret skatēs un pasākumos turpmāk piedalīsies vēl viena jauna zīmola vēstniece. Victoria’s Secret par savu jaunāko oficiālo pārstāvi jeb eņģeli izraudzījis 20 gadus veco modeli Kārliju Klosu, ziņo ārzemju mediji.

Gados jaunā amerikāniete līdz šim izveidojusi galvu reibinošu modeles karjeru, savukārt pazīstamās interneta vietnes Model.com topā viņa šobrīd atzīta par otro veiksmīgāko modeli pasaulē.

K.Klosa modes industrijā nonāca, pateicoties kādam vērīgam labdarības modes skates apmeklētājam, kurš toreiz viņai, 13 gadus vecai skates dalībniecei, ieteica pievērsties modeles karjerai. K.Klosas fotogrāfijas līdz šim publicētas uz tādu izdevumu kā Vogue, Muse, Numero vākiem, viņa piedalījusies prestižāko modes namu skatēs.

Lai gan Victoria’s Secret parasti par saviem eņģeļiem izrauga modeles ar garām matu cirtām, K.Klosa šoreiz ir izņēmums – viņa pērn izšķīrusies par īsu matu sakārtojumu. Victoria’s Secret modes skatē, kurā K.Klosai bija jāpiedalās divas dienas vēlāk, uzņēmuma pārstāvji gan viņai likuši izmantot mākslīgās matu cirtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko