Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Anne Heteveja: Ar īsiem matiem izskatos kā brālis gejs

Šķiroties no saviem garajiem matiem par labu lomai filmā Nožēlojamie (Les Miserables), aktrise Anne Heteveja kontatējusi, ka izskatās līdzīga savam homoseksuālajam brālim.

„Kad es beidzot paskatījos spogulī, es tikai nodomāju, ka izskatos kā mans brālis gejs,“ aktrise atzina nedēļas nogalē Ņujorkā rīkotajā jaunās kinolentes Nožēlojamie pirmajā kinoseansā, vēsta izdevums Los Angeles Times. Jāpiebilst, ka aktrisei ir divi brāļi, un viņas vecākais brālis Maikls ir atklāti atzinis, ka ir homoseksuāls.

Aktrise Fantīnas lomas dēļ arī zaudēja svaru un mēnešiem ilgi uzlaboja savas vokālās prasmes, lai jaunajā kinolentē, kura veidota mūzikla formā, varētu teicami izpildīt visas dziesmas.

Filmas režisors Toms Hūpers, kura slavenākā kinolente ir 2010.gadā tapusī Karaļa runa, pieprasījis, lai visi aktieri filmējoties dziedātu dzīvajā. A.Heteveja atzina, ka uztvērusi šo režisora prasību ar dalītām jūtām, taču, protams, „tas bijis lieliski - atslēgt prātu“ un izdzīvot katru dziesmu „pa īstam“.

Jaunajā drāmā Nožēlojamie, kas balstīta uz Viktora Igo romāna motīviem, A.Heteveja filmējusies kopā ar tādām zvaigznēm kā Hjū Džekmens, Rasels Krovs, Amanda Seifrīda un Saša Barons Koens.

Jaunās filmas pirmizrāde ieplānota šī gada Ziemassvētkos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko