Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Džodija Fostere Golden Globes ceremonijā atklāti runā par savu seksuālo orientāciju

Godalgotā Holivudas aktrise Džodija Fostere svētdien Golden Globes (Zelta globusu) ceremonijā apstiprinājusi ilglaicīgās baumas par savu homoseksuālo orientāciju.

"Es jau atzinu savu seksuālo orientāciju pirms tūkstoš gadiem, vēl akmens laikmetā," viņa teica, saņemot Sesila de Mila balvu par veikumu dzīves garumā. "Tajās dīvainajās dienās trausla, jauna meitene atklājās uzticamiem draugiem, ģimenes locekļiem, kolēģiem un pēc tam arī visiem pārējiem, ko pazina. Visiem, kurus bija satikusi. Taču tagad jau katra slavenība savas privātās dzīves sīkumus nosvin ar preses konferenci, smaržām vai realitātes šovu."

"Ja jūs būtu bijuši publiskas personas jau no zīdaiņa vecuma un cīnījušies par dzīvi, kas šķistu patiesa, atklāta un normāla, varbūt arī jūs privātumu vērtētu augstāk par visu citu," viņa turpināja. "Es esmu no tā visa atteikusies jau no trīs gadu vecuma. Vai tas jums nešķiet kā pietiekami liels realitātes šovs?" jautāja aktrise.

"Mīliet cilvēkus un esiet viņiem līdzās. Šovakar es nebūtu šeit, ja nebūtu mana mūža lielākās mīlestības - bijušās mīļotās, dvēseles radinieces un labākās draudzenes Sidnejas Bernardas. Es ļoti lepojos ar mūsu moderno ģimeni."

Lai gan Golden Globes ceremonijā aktrise pirmo reizi atklāti atzinusi, ka bijusi iesaistīta attiecībās ar sievieti, Dž.Fostere savai ilggadējai partnerei S.Bernardai publiski izteikusi pateicību jau 2007.gadā, saņemot Women in Entertainment balvu. Dž.Fostere toreiz pateicās savai „skaistajai Sidnejai, kura turās ar mani kopā, gan ejot cauri sapelējušajam, gan arī spožajos brīžos“.

Dž.Fostere no S.Bernardas izšķīrās 2008.gadā, jo aktrise uzsāka attiecības ar producenti Sindiju Mortu, ar kuru iepazinās kinolentes The Brave One filmēšanas laukumā. Pēc gada abu romāns beidzās, jo S.Morta pameta Dž.Fosteri savas iepriekšējās draudzenes dēļ, ziņo izdevums Daily Mail.

Dž.Fostere un S.Bernarda, lai arī vairs nav pāris, turpina kopīgi audzināt divus dēlus. Abas atvases dzemdēja Dž.Fostere, kura, lai paliktu stāvoklī, ķērās pie mākslīgās apaugļošanas.

Jāpiebilst, ka Dž.Fostere kā jaunākā ģimenes atvase savulaik kļuva par aculiecinieci savas mātes homoseksuālajām attiecībām. Proti, viņas tēvs Lūšus Fosters pameta Dž.Fosteres māti Brendiju Almondu pirms dzemdībām. Vēlāk B.Almonda uzsāka kopdzīvi ar sievieti, vēsta Daily Mail.

Dž.Fosterei, kura aktrises karjeru sāka trīs gadu vecumā, filmējoties reklāmās, atbalstu pēc Golden Globe runas izteica vairākas citas slavenības, tostarp bijusī sarunu šova vadītāja Rozija O'Donela, dziedātājs Rikijs Mārtins un seriāla Modern Family aktieris Tailers Fērgusons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 8.05.2024.

80% cilvēku uzskata, ka pats grūtākais darbā, neatkarīgi no darba veida, ir celšanās agri no rīta.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko