Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ēķis uzņem jaunu komēdiju

Režisors Andrejs Ēķis sācis filmēt jaunu komēdiju - Blēži, kas kinoteātru ekrānos būs skatāma jau no 2018.gada 8.marta, aģentūru LETA informēja filmas producents Kristians Alhimionoks.

Komēdijas sižeta pamatā būs divu pavisam nesaderīgu pāru attiecības. Filmas galvenie varoņi būs negodīgs ierēdnis, ārštata aktrise, režisors-amatieris un ietekmīgas biznesa lēdija.

Galvenajās lomās filmējas Intars Rešetins, Rēzija Kalniņa, Ieva Florence, Ralfs Eilands, Leonarda Ķestere, Ivo Martinsons, Jurģis Spulenieks, Sandis Pēcis un citi. Filmas tērpus veido kostīmu mākslinieks Dāvids.

"Pasaulē visi labie stāsti ir par mīlestību - gan traģiskie, gan smieklīgie, jo cilvēki vēlas mīlēt un būt mīlēti. Tā dēļ viņi ir gatavi uz visu, arī blēdīties. Man interesē cilvēku raksturi un to izpausmes. Mēs kaislīgas attiecības iemetīsim jautrās un negaidītās situācijās, ļausimies improvizācijai un mūzikai un skatīsimies, kas no tā visa sanāks. Mūsu mērķis ir ieraudzīt smaidošus skatītājus, kuri, nākot ārā no kinoteātra, vēl gardi nosmejas un saka - tik traki jau nu dzīvē nav, bet padomā, vispār jau ir gan," par topošo filmu paudis režisors Andrejs Ēķis.

Filmu atbalsta Nacionālais kino centrs, un tā top sadarbojoties kinoteātrim Forum Cinemas, SIA Cinevilla Studios un SIA Platforma Filma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko