Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Filmas pirmizrādē Sairusas dekoltē izpelnās lielāku ievērību nekā aktieri

Dziedātājas Mailijas Sairusas dekoltē filmas Izsalkuma Spēles (The Hunger Games) pirmizrādē izpelnījies lielāku ievērību kā filmas galveno aktieru uznāciens, ziņo ārzemju mediji.

Otrdien filmas pirmizrādes vakarā visas televīzijas un foto kameras pievērsās tīņu elkam un pazīstamajai dziedātājai M.Sairusai, kura uz filmas pirmizrādi Losandželosā ieradās, tērpusies šauru lencīšu topiņā ar lielu dekoltē un garos svārkos. Modes eksperti vērtēja, ka viņas tērps bijis atbilstošs gājienam uz kinoteātri kādā darba dienas vakarā, nevis filmas pirmizrādei. Filmas galvenā varone Dženifera Lavrensa savukārt bija tērpusies zelta vakartērpā, kurš bija klasisks, taču ne izaicinošs, tāpēc šoreiz pirmizrādes vakarā viņai tika tikai "otrā plāna loma". 

Filmas producenti cer, ka Izalkuma Spēles tīņu auditorijas acīs varētu izpelnīties tikpat lielu uzmanību kā līdz šim par kulta filmu kļuvusī Krēsla. Kritiķi norādījuši, ka jaunā kinolente, iespējams, ļaus Holivudas zvaigznājā uzmirdzēt vēl vienai zvaigznei - aktierim Līamam Hemsvortam, kura brālis Kriss, piedaloties filmā Tors, jau kļuvis slavens. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko