Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO: Atklāj šī gada rallija čempionātu sezonu

Jaunā gada pirmais mēnesis priecējis ar diviem notikumiem Latvijas auto dzīvē – ar Rally Alūksne 2018 atklāta šī gada rallija čempionātu sezona un Baltijas tirgū ienācis apvidus auto Toyota Land Cruiser jaunākais modelis. Šī modeļa prezentācija norisinājās vienlaikus ar Rally Alūksne 2018 no šā gada 19. līdz 20. janvārim.

Dalībai rallijā bija pieteikušās vairāk nekā 100 ekipāžas no vairākām valstīm, bet uz svinīgo startu devās 97 ekipāžas. Sacensību pirmajā dienā trasē devās dalībnieki, kas bija reģistrējušies rallija ieskaitei. Otrajā dienā šīm ekipāžām pievienojās arī rallijsprinta dalībnieki. 

Amserv Motors klientu aktivitāšu centrālais notikums bija jaunā Land Cruiser atrādīšanās īstai autocienītāju publikai. Divi jaunie Toyota Land Cruiser spēkrati dižojās pie rallija starta estakādes. Pie rallija "centrālā štāba", kas bija iekārtojies Alūksnes Kultūras centrā, tika izvietota visa jaunāko Toyota modeļu ekspozīcija, kur ikviens varēja aplūkot Toyota C-HR, Toyota Prius, Toyota RAV4 Hybrid, pašu jaunāko Land Cruiser, Hilux un jauno pasažieru minibusu Proace Verso. Rallija atklāšanas vakarā Amserv Motors pārstāvji aicināja klātesošos nobaudīt Alūksnes īpašo kokteili, kuras receptes autors ir Latvijā pazīstamais bārmenis Inguss Reizenbergs.

Asāku izjūtu baudīšanai rallija otrajā dienā Amserv Motors aicināja aktīvākos Land Cruiser, RAV4 un Hilux klientus vērot ralliju klātienē īpaši izveidotā Toyota Land Cruiser VIP vietā. Tieši blakus 3. un 6. rallija ātrumposmam atradās īpaši izveidota bezceļu trase jaunā Land Cruiser iemēģināšanai testa braucienos. Testa braucieniem bija sarūpētas piecas jaunās Land Cruiser automašīnas, kā arī jauno Toyota Hilux pikapu. Interesanti, ka rallija laikā ar jaunajiem Land Cruiser veikti vairāk nekā 100 testa braucieni, kas noteikti varētu būt sava veida rekords viena modeļa automašīnas testa braucieniem rallija norises vietā.

Rally Alūksne ir gan Latvijas rallija čempionāta, gan Igaunijas rallija čempionāta pirmais posms. Pirmo reizi šis rallijs norisinājās 2011. gadā kā rallijsprinta sacensības, un jau sākotnēji tā mērķis bija iekļūt Latvijas rallija čempionāta kalendārā. 

Amserv Motors ir auto pārdošanas un apkalpošanas uzņēmums ar autocentriem gan Latvijā, gan Igaunijā un abās valstīs pazīstams kā Toyota autorizētais pārstāvis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko