Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Hjūstones brālis atzinies, ka iemācījis popdīvu lietot narkotikas

Mūžībā aizgājušās dziedātājas Vitnijas Hjūstones brālis atzinies, ka tieši viņš pirmais dziedātāju iepazīstinājis ar narkotikām. Līdz šim ticis uzskatīts, ka V.Hjūstoni aizrauties ar apreibinošajām vielām pamudinājis viņas dzīvesbiedrs Bobijs Brauns.

Dziedātāja savulaik stāstījusi par savu ilgo cīņu ar narkotiku atkarību, bieži attiecinot to uz laiku, kad viņa bija precējusies ar B.Braunu. Lai arī pāris izšķīrās 2007.gadā, daži fani un Hjūstones ģimenes locekļi pie dīvas pāragrās nāves vainoja bijušo vīru.

Gadu pēc V.Hjūstones aiziešanas mūžībā Amerikas televīzijas dīvai Oprai Vinfrijai intervijā par dziedātājas iepazīstināšanu ar narkotikām pastāstīja viņas brālis Maikls Hjūstons, vēstīja laikraksts Los Angeles Times. Intervijā piedalījās arī V.Hjūstones māte Sisija.

„Mēs vienmēr, nu jūs zināt, lielāko daļu laika pavadījām kopā, un viņa vienmēr sekoja manam paraugam – es viņai iemācīju, kā vadīt automašīnu. Mēs kopā spēlējāmies – darījām visu kopā,“ stāstīja M.Hjūstons. Vēlāk viņš atzinās, ka tiesi viņš iepazīstinājis V.Hjūstoni ar narkotikām. „Tikko kā es sāku lietot, viņa sekoja manam paraugam,“ sacīja M.Hjūstons. „Bet jums jāsaprot - tai laikā, 80.gados, tas viss bija pieņemami… Izklaides industrijā tas viss bija pieejams. Tam nebija tik sliktas slavas kā tagad. Jūs saprotat, ko es ar to gribu pateikt? Mēs nezinājām. Mēs vienkārši nezinājām,“ sacīja mūziķes brālis.

Jau ziņots, medicīnas eksperti atzinuši, ka popdīva noslīkusi vannā. Viņas nāve klasificējama kā nelaimes gadījums, lai arī dziedātājas asinīs tika atrastas dažādu medikamentu pēdas.

Neraugoties uz oficiālo paziņojumu par dziedātājas nāves cēloni, kāds Holivudas privātdetektīvs nesen nācis klajā ar paziņojumu, ka popdīvas nāve bijusi saistīta ar parādu narkotiku tirgoņiem. V.Hjūstone nav samaksājusi narkotiku tirgotājiem 1,5 miljonus ASV dolāru, tāpēc, iespējams, tikusi nogalināta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko