Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Playboy un Radio SWH rīkotajā playmate konkursā uzvar valmieriete

Playboy un Radio SWH rīkotajā playmate konkursā, ko šogad atbalstīja elegantās veļas ražotājs V.O.V.A., uzvarējusi motokrosa karsējmeitene un optometrista asistente, 21 gadu vecā Kristīne Zariņa no Valmieras.

Sīvā 95 meiteņu konkurencē līdz finālam bija nonākušas 15, kuras sestdien, 18. Maijā klubā Studio 69, sacentās atraktivitātē, pierādot, kāpēc tieši viņas ir pelnījušas iegūt Playmate titulu un nokļūt uz žurnāla Playboy vāka.

Vienlaikus konkursa dalībnieces sacentās par Radio SWH un RadioSWH+ klausītāju simpātiju titulu, ko noteica, apkopojot interneta balsojuma rezultātus Radio SWH un Radio SWH+ mājaslapās. Savu īpašo simpātiju balvu pasniedza arī konkursa atbalstītājs, elegantās veļas ražotājs V.O.V.A.

Finālistes sacentās trīs izgājienos, no kuriem viens bija izgājiens V.O.V.A. veļā un, kā atzina meitenes, no kurām neviena nav profesionāla modele, šis bijis viens no lielākajiem izaicinājumiem. Vienlaikus dalībniecēm nācās pierādīt savu atjautību un prasmi improvizēt, atbildot uz dažādiem āķīgiem un neparastiem jautājumiem.

Šogad, salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem, izvēlēties uzvarētāju bijis vissarežģītāk atzina žūrijas locekļi, starp kuriem bija arī izdevniecības Dienas Žurnāli valdes priekšsēdētāja Inga Gorbunova un Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics. Visas dalībnieces izrādījušās ļoti līdzvērtīgas, un neviena nav izvirzījusies kā neapstrīdama līdere. Tomēr, izvērtējot gan meiteņu atraktivitāti, gan prasmi sevi pasniegt un spēju aizraut ar savu personību, par uzvarētāju tika atzīta 21 gadu vecā Kristīne Zariņa no Valmieras.

"Playboy ir no tiem žurnāliem, ko lasu ļoti bieži. Kad ieraudzīju, ka ir iespēja pieteikties konkursā, daudz nedomājot, pieteicos. Es tiešām nedomāju, ka tikšu tik tālu!" uzvarētāja neslēpj savu sajūsmu.

Kristīne strādā par optometrista asistenti, bet brīvajā laikā ir viena no aktīvākajām motokrosa karsējmeitenēm, dejo tautiskās dejas kolektīvā Dzietis un jau drīz piedalīsies Dziesmu un deju svētkos.

Apkopojot Radio SWH mājaslapā notikušā balsojuma rezultātus, klausītāju simpātijas balvu ieguva fitnesa trenere Luīze Priedīte, savukārt Radio SWH+ klausītāju simpātijas titulu ieguva jaunā un atraktīvā dziedātāja Jekaterina Tindemark.

Savukārt konkursa atbalstītājs, elegantās veļas ražotājs V.O.V.A. savu īpašo simpātiju balvu piešķīra sievišķīgajai Dacei Butkus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko