Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Izdos Stabulnieka piemiņai veltītā koncerta DVD un albumu

Pirmdien, 7.janvārī tiks rīkota komponista Ulda Stabulnieka piemiņas koncerta DVD un dubultā CD atklāšana. Pasākums notiks U.Stabulnieka pēdējā darba vietā – Fabrikas restorānā Ķīpsalā, kur Rīgas dziesminieks reiz bija sastopams spēlējot klavieres.

Gan DVD, gan dubultajā audio CD ir iekļautas visas dziesmas, kas pagājušā gada novembrī skanēja U.Stabulnieka Piemiņas koncertā Kongresu namā – Par nesatikšanos, Margarita, Miers, Melodija, Barons, Zirgu Tirgus, Mēmele un daudzas citas.

Šajos albumos uz vienas skatuves redzami un dzirdami Latvijas populārākie mūziķi – jaunie dziedātāji un estrādes leģendas Margarita Vilcāne, Ojārs Grinbergs, Viktors Lapčenoks, Imants Vanzovičs, Rita Trence, Ira Krauja, Ingus Pētersons, Ieva Akuratere, Dons, Samanta Tīna, Juris Vizbulis, Dāvids Kalandija, Jānis Stībelis, Ginta Krievkalna, Niks Matvejevs, Mārtiņš Brauns, Igo, Raimonds Ozols, Normunds Rutulis, Laimis Rācenājs, Aija Andrejeva, kori Omnes diriģentes Aijas Kukules vadībā un Kamēr... diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā, grupas Putnu Balle, Remix, Mirage Jazz Orchestra, Melo M, MoNo, Latvian Bites Blues band, kā arī Kristapa Krievkalna mūziķu grupa un Latvijas Nacionālā teātra aktieri, informēja koncerta producents Juris Millers.

Gan DVD, gan dubultajam audio diskam ir arī savi “bonusi” – piemēram, DVD būs redzama 1979. gadā tapusī muzikālā filma Dziesmas Rīgai, bet dubultajā audio diskā ir iekļauta komponista pēdējās sarakstītās dziesmas Teic, kur Tu ej? radio versija, ko iedziedājuši Dons, Ginta Krievkalna, Aijas Kukules vadītais bērnu koris Omnes un grupa Melo M.

Ulda Stabulnieka piemiņas koncerta DVD un dubultais CD būs nopērkams mūzikas ierakstu veikalos, kā arī komponistam veltītajos atceres koncertos, kas jau tuvākajās dienās notiks dažādās Latvijas pilsētās – Tukumā (10.01.), Madonā (11.01.), Jelgavā (12.01.), Bauskā (12.01.), Liepājā (13.01.), Valmierā (15.01.), Ventspilī (16.01.), Preiļos (17.01.) un Jēkabpilī (20.01.). Atceres koncertos piedalīsies dziedātāji Ginta Krievkalna un Dons, kā arī mūziķu grupa Kristapa Krievkalna vadībā. Biļetes uz šiem koncertiem pieejamas Biļešu paradīzes kasēs, bet to ieņēmumi tiks ziedoti Uldim Stabulniekam veltītā pieminekļa Sirdspuksti izveidei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko