Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Klasiskās vērtības un ziemas atturīgā krāsu palete - Aleksandra Pavlova jaunajā kolekcijā

Rīgas Modes nedēļas ietvaros ar savu jauno rudens/ziemas sezonas apģērbu kolekciju iepazīstināja viens no vadošajiem pašmāju dizaineriem Aleksandrs Pavlovs. Klasiskas vērtības un ziemas atturīgā krāsu palete dominēja modes mākslinieka radītajos apģērbos, kurus A.Pavlovs apvienojis kolekcijā ar nosaukumu Maģija.

Modes nama Alexander Pavlov jaunās kolekcijas apģērbos dominē klasiskās vērtības ar mūsdienīgiem stila akcentiem, kā arī par modes nama vizītkarti kļuvušās svītras un līnijas. Līdz ar sieviešu mēteļiem, kostīmiem un kleitām mākslinieks padomājis arī par vīriešu un bērnu garderobi.

Kolekcijā Maģija A.Pavlovs kombinējis faktūrainus adījumus kopā ar smalkiem un gofrētiem audumiem. Modes mākslinieka izvēlētā krāsu gamma nākamajam rudenim un ziemai ir atturīga - karaliski zilais, baltā un melnā kontrasti, zeltaini piesātināts brūnais un pistāciju zaļais. Kolekcijas īpašais akcents: oriģinālas dūnu cepures kā papildinājums dūnu jakām vai atsevišķs dekors, kuru atļauties valkāt var uzņēmīga un eleganta sieviete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko