Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

"Krēslas" saldais pārītis šķiras – Patisons pamet Stjuarti

Dusmīgs un aizvainots Roberts Patisons esot izvācies no savrupmājas Losandželosā, kurā mitinājies kopā ar savu ekrāna partneri un filmu sāgas Krēsla aktrisi Kristenu Stjuarti. Pēc tam, kad presē parādījušās ziņas par aktrises dēku ar režisoru Rūpertu Sendersu, R.Patisons nolēmis sadedzināt visus tiltus, kas viņu vienojuši ar pasaulē pelnošāko aktrisi, ziņo ārzemju mediji.

Pavēstot K.Stjuartei, ka viņa viņu pazemojusi visu acu priekšā, R.Patisons esot sakravājis somas un izgājis pa mājas durvīm, ziņo ārzemju mediji. R.Patisons šobrīd esot pārtraucis kontaktēties ar draudzeni, ar kuru kopā bijis gandrīz četrus gadus. "Man šķiet, ka viņi nebūs spējīgi no tā visa atgūties. (Robertam) ir salauzta sirds, un viņš ir dusmīgs," izdevumam People paziņojis kāds pāra draugs. R.Patisons aktrisei arī sacījis, ka K.Stjuarte esot zaudējusi viņa uzticību, ziņo avoti. Kā zināms, K.Stjuarte pēc R.Patisona lūguma šonedēļ nākusi klajā ar atvainošanos, tādējādi publiski atzīstot, ka viņai bijis dienesta romāns ar savas jaunākās filmas _Sniegbaltīte un mednieks režisoru. “Man ārkārtīgi žēl, ka savus tuvākos un visus (šajā notikumā) iesaistītos esmu sāpinājusi un radījusi viņiem sarežģījumus. Šī neapdomība ir pakļāvusi briesmām vissvarīgāko manā dzīvē, (attiecības ar)_ Robu, cilvēku, kuru es visvairāk cienu un mīlu. Es viņu mīlu, es viņu mīlu, un man ir tik ļoti žēl,” aktrisi citējis izdevums _People.Ar atvainošanos klajā nācis arī pats filmas režisors un gandrīz divreiz par K.Stjuarti vecākais R.Senderss, kurš ir precējies ar modeli Libertiju Rosu un kopā ar viņu audzina divus bērnus. “Mani patiesi satrauc tās sāpes, ko esmu nodarījis savai ģimenei,” atzinis R.Senderss. “Mana skaistā sieva un debešķīgie bērni man nozīmē visu. Es viņus mīlu no visas sirds. Es lūdzos, kaut mēs spētu to (šo situāciju) _atrisināt kopā.”Kā zināms, kopš populārās filmu sāgas Krēsla filmēšanas sākuma klīdušas baumas, ka sāgas galvenie varoņi K.Stjuarte un R.Patisons satiekas. Tikai salīdzinoši nesen abi atzinušies, ka ir pāris.

R.Patisons vēl nesen izdevumam Vanity Fair klāstīja: “Ir viena lieta, ko nekādi nevaru saprast: Kāpēc cilvēki viens otru krāpj? Es neesmu puisis gadījuma sakariem. Ja es izvēlos būt kopā ar kādu, es to daru tāpēc, ka to gribu. Kad esmu attiecībās, tām veltu 100%.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko