Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kristena Stjuarte dzimšanas dienu nosvinējusi kopā ar Patisonu

Holivudas aktrise Kristena Stjuarte uz dzimšanas dienas ballīti esot uzaicinājusi filmu sāgas Krēsla zvaigzni Robertu Patisonu, ar kuru attiecības sagandēja pērnvasar sava īslaicīgā dienesta romāna dēļ.

Izdevums E!News ziņo, ka K.Stjuarte uz dzimšanas dienas svinībām Losandželosas restorānā Malo pulcējusi 40 draugus, tostarp arī R.Patisonu. Lai arī K.Stjuarte un R.Patisons atklāti savas jūtas pasākuma laikā nav izrādījuši, viņu attiecības noteikti bija draudzīgas, norāda mediji. Pēc vakariņām K.Stjuarte un R.Patisons kopā apmeklējuši kāda mūzikas albuma prezentācijas pasākumu.

R.Patisons gaviļniecei, kurai nupat palika 23 gadi, uzdāvinājis īpašu dāvanu – pildspalvu, kuras vērtība ir 46 000 ASV dolāru. Aktrises rīcībā nonākušais rakstāmrīks pasaulē saražots vien 40 eksemplāros, norāda Daily Star.

Kā zināms, pērnā gada vasarā K.Stjuarte, ar kuru R.Patisons filmējās Krēslas sāgā un draudzējās vairākus gadus, tika pieķerta krāpjam aktieri ar precēto filmas Sniegbaltīte un mednieks režisoru Rūpertu Sendersu. Dienesta romāns ne tikai iedragāja K.Stjuartes un R.Patisona attiecības, aktrises karjeras izredzes, bet arī R.Sendersa ģimenes dzīvi, jo viņa sieva pēc skandāla pieprasīja šķiršanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko