Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Mailija Sairusa un Līams Hemsvorts pārcēluši jūnijā paredzētās kāzas

Dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa un viņas līgavainis aktieris Līams Hemsvorts uz vēlāku laiku pārcēluši jūnijā iecerētās kāzas, ziņo ārzemju mediji. Lai arī pāris līdz šim noliedzis baumas, ka abu attiecībās iestājusies krīze, šoreiz dziedātāja un aktieris nolēmuši vispirms pievērsties attiecību stiprināšanai, pirms iestūrēt laulības ostā.

20 gadus vecā M.Sairusa un 23 gadus vecais L.Hemsvorts saderinājās pagājušajā vasarā un kāzas bija iecerējuši svinēt jūnijā Kalifornijas štatā. “Taču viņiem ir tik daudz problēmu, ka nolēma vispirms ķerties pie to risināšanas. Viņi nav gatavi. Abu ģimenes ir noraizējušās. Viņi nevēlas, lai Mailija un Līams apprecas, bet pēcāk izšķiras,” izdevumam Life&Style pavēstīja viens no jaunā pāra draugiem.

Savu viedokli par M.Sairusas un L.Hemsvorta attiecībām šonedēļ paudusi arī L.Hemsvorta brāļa Krisa sieva Elsa Pataki. Viņa atzina, ka nezina, kad pāris precēsies. “Ja viņi apprecēsies, būtu jauki aiziet (uz viņu kāzām),” viņa sacīja izdevumam Entertainment Weekly.

“Es domāju, ka daudzi cilvēki neapzinās, ka viņi patiešām ir ļoti, ļoti iemīlējušies. Viņi sader viens ar otru,” sacīja E.Pataki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko