Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Modele Heidija Kluma sākusi romantiskas attiecības ar miesassargu

Project Runway vadītāja un modele Heidija Kluma, īsi pēc šķiršanās ar dziedātāju Seal, iesaistījusies romantiskās attiecības ar savu miesassargu, modele atzina televīzijas šovā Katie. H.Kluma apgalvoja, ka attiecībās ar dziedātāju Seal bijusi viņam uzticīga.

Kā zināms, šī gada janvārī H.Kluma un Seal paziņoja, ka viņu septiņus gadus ilgusī laulība tiks šķirta. Skandāls presē nesen izcēlās pēc tam, kad Seal pārsteidzīgi paziņoja - viņš nosoda H.Klumu, kura sākusi attiecības ar miesassargu. Seal sacīja, ka sievas vietā būtu gaidījis, kamēr viņu laulība tiks oficiāli šķirta.

“Es nevienam citam vīrietim uzmanību nepievērsu, kamēr biju kopā ar viņu (Seal),” šovā Katie klāstīja klāstīja H.Kluma, uzsverot, ka ir pieradusi pie Seal izteikumiem un tie viņai nepatīk. Viņa atzina, ka viņu sāpinājusi doma, ka Seal pieļāvis domu par viņas neuzticību.

Modele arī atzina, ka viņa un Seal visiem spēkiem centušies uzlabot savas attiecības, “taču tas nestrādāja”. “Ir grūti šķirties. To es nekādi nevēlējos, jo es joprojām ticu pasakai – kad saku jā vārdu, es ticu, ka tas ir uz mūžiem,” sacīja H.Kluma.

Viņa uzsvēra, ka pēc šķiršanās esot grūti, jo viņas ģimene atrodas preses uzmanības lokā. “Ir grūti iet uz randiņiem, jo visi jūs vēro,” teica modele, atzīstot, ka šobrīd tiekas ar miesassargu, kurš jau četrus gadus sargājot viņas ģimeni un bērnus. “Es viņam uzticos, es viņam uzticu savu bērnu dzīvības,” savu jauno draugu raksturoja H.Kluma.

H.Klumai un dziedātāja Seal ģimenē aug četri bērni, jaunākajam no viņiem ir trīs gadi, bet vecākajai meitai - astoņi. Lai arī Seal nav vecākās meitiņas Leni tēvs, viņš viņu laulības laikā adoptēja. Oficiāli laulības šķiršanās pieteikumu tiesā H.Kluma iesniegusi šī gada aprīlī, taču viņas laulība ar Seal oficiāli vēl nav šķirta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko