Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Nedēļas nogalē Samanta Tīna izdos savu pirmo studijas albumu

Sestdien, 13. aprīlī dziedātāja Samanta Tīna klausītājiem prezentēs savu pirmo studijas albumu Tagad esmu cita, informēja dziedātājas pārstāvis Juris Millers.

Albumā iekļautas 23 līdz šim jau publiskotas un arī klausītājiem vēl nezināmas kompozīcijas, kas ierakstītas kopš S.Tīnas uzvaras televīzijas šovā O! Kartes Akadēmija 2010. gada pavasarī. Jaunajā platē būs dzirdama gan Auga, auga Rūžeņa, Virves dejotājs, I Need A Hero, Un Tomēr Mīlam, gan Esi man klāt un citas kompozīcijas. Tagad esmu cita iekļauti arī vairāki dueti – ar Niku Matvejevu, Donu, Rassell, Dāvidu Kalandiju, Viktoru Zemgalu, kā arī lietuviešu dziedātāju Vudi.

“Albums Tagad Esmu Cita ļauj atskatīties uz manu muzikālo izaugsmi un sajūtām – tajā ir gan deju mūzika, gan liriskas balādes”, atzina S.Tīna. Diskā ir iekļauta arī dziesma Gde To Daļeko, kas dziedātājai nesa uzvaru starptautiskajā TV vokālistu konkursā Slavjanskij Bazar 2012.

Albums klausītājiem tiks prezentēts sestdien, 13. aprīlī plkst.22.00 klubā JUST. “Prezentācijas koncertā būs neliels ieskats manā jaunajā koncertprogrammā, kurā kā īpašais viesis piedalīsies bundzinieks Artūrs Jermaks”, skaidroja S.Tīna. Pasākumā dziedātāja skatītājus iepazīstinās arī ar jauno videoklipu singlam Tagad Esmu Cita, kā arī kopā ar klātesošajiem atzīmēs savu dzimšanas dienu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko