Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Noteikti Zelta rudens foto konkursa uzvarētāji

Rudens noskaņām pamazām vēršoties ziemā, noslēdzies arī portāla Diena.lv konkurss "Zelta rudens foto". Paldies visiem dalībniekiem - varējām novērtēt rudens krāšņumu visdažādākajās Latvijas vietās.

No kopumā 169 iesūtītajiem fotoattēliem otrajā kārtā iekļuva 32 bildes. Pēc rūpīga izvērtējuma no tām septiņas Dienas foto profesionāļu komanda atzina par uzvarētājām. To autori ir: Elmārs Sakne ar foto no Mežotnes pilskalna apkārtnes, Muntis Ravietis ar foto no Vecpiebalgas puses, Eduards Muižnieks ar foto no Anniņmuižas parka Rīgā, Jānis Strapcāns ar Siguldas foto, Arturs Janičevs ar foto no Trīsciema, Jeļena Plinta ar foto no Rīgas un Aija Štube ar kļavu lapu fotogrāfiju.

Uzvarētāji aicināti ierasties pēc balvas - Birutas Ozoliņas un Dj Monsta Sauli sēju, Intara Busuļa Abonementu osķestris vai Laimas Jansones Zarbugans CD vai Marijas Naumovas Pusnakts Parīzē DVD ieraksta - Rīgā, Mūkusalas ielā 15, portāla Diena.lv redakcijā līdz 3.novembra vakaram. Mūzikas ieraksti ir ierobežotā skaitā - pirmajiem, kuri ieradīsies pēc balvām, būs izvēles iespējas. Balvas varēs saņemt, uzrādot personapliecinošu dokumentu.

Par labākajiem atzītos attēlus varat aplūkot galerijā.

Sekojiet portāla Diena.lv ziņām sociālajos tīklos draugiem.lv, Twitter un Facebook, piedalieties arī citos portāla Diena.lv rīkotajos konkursos un laimējiet vērtīgas balvas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko