Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Parisa Hiltone sanikno musulmaņus ar veikala atvēršanu Mekā

Realitātes šovu slavenība Parisa Hiltone izpelnījusies musulmaņu protestus pēc tam, kad šomēnes paziņojusi par sava jaunākā veikala atvēršanu Mekā. Daudzi arābi dusmas pauduši sociālajā tīklā Twitter, norādot, ka slavenība, kas savulaik kļuva populāra, pateicoties internetā nopludinātam seksa video, nav gaidīts viesis musulmaņu svētvietā.

P.Hiltone, kas ir arī bagāta viesnīcu impērijas mantiniece, vienā no Mekas lielveikaliem Makkah Mall atvērusi savu aksesuāru veikalu, kurā pārdod somas, kreklus, smaržas, pulksteņus.

Viņas iecere izpelnījusies nosodījumu daudzu arābu vidū, kuri dusmīgi tvītoja un pauda medijiem, ka šāda slavenības rīcība ir viens no lielākajiem apvainojumiem, kādu vien varot nodarīt musulmaņu svētvietai.

„Kā gan kāds, kurš ir radījis tādu video, var atvērt veikalu svētajā pilsētā blakus Lielajai Mošejai,“ laikraksts Los Angeles Times citē kādu Twitter lietotāju. „Aizmirstiet @ParisHilton, viss lielveikals ir milzīgs apvainojums,“ sociālajā tīklā rakstījis kāds cits P.Hiltones kritiķis.

Šādi un līdzīgi komentāri pēc P.Hiltones paziņojuma biruši kā no pārpilnības raga. P.Hiltones pārstāvji notikušo nav komentējuši.

„Šeit viņas veikals nav vajadzīgs. Ja tas būtu atkarīgs no mums, mēs aizvērtu visus viņas veikalus Saūdu Arābijā,“ CNN savukārt norādīja viens no Mekā sludinošajiem reliģiskajiem līderiem šeihs Adnans Baharits.

Jāpiebilst, ka šis nav pirmais, bet gan jau pēc kārtas piektais veikals, ko P.Hiltone atvērusi Saūdu Arābijā. Visā pasaulē viņai pieder 42 aksesuāru veikali.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko