Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policija arestējusi popdīvas Madonnas brāli, kurš kļuvis par bezpajumtnieku

ASV tiesībsargi arestējuši 56 gadus veco popdīvas Madonnas (īstajā vārdā Madonna Luīze Veronika Čikone) brāli Antoniju Čikoni, kurš, pretojoties policijai, savainojis pieri. A.Čikone pēdējo divu gadu laikā dzīvo uz ielas, neraugoties uz to, ka viņas māsas ienākumi un īpašumi lēšami viena miljarda ASV dolāru apmērā.

Policija A.Čikoni nedēļas nogalē arestēja pēc tam, kad vīrietis atteicies atstāt sabiedriskās ēkas tualeti. Aizturēšanas brīdī Madonnas brālis nogāzts uz grīdas un guvis savainojumus, kā rezultātā viņa sejai vēlāk ārsti uzlikuši deviņas šuves, vēsta portāls news.com.au. Tiesībsargi ziņo, ka A.Čikone bijis stiprā alkohola reibumā.

Popdīvas brālis pirms aptuveni diviem gadiem sācis dzīvot uz ielas, kad pazaudējis darbu sava tēva vīna darītavā.

“Mana ģimene uzgrieza man muguru, kad piedzīvoju grūtus laikus,” izdevumam Daily Mail klāstīja A.Čikone, uzsverot, ka neskaitāmas reizes viņam nācies atbildēt uz jautājumu, kāpēc viņa māsa ir tik bagāta, bet viņš mīt uz ielas. “Nekad nesaki nekad. Tā var notikt ar ikvienu,” pauda A.Čikone.

Popdīvas brālis, kurš savulaik Aļaskā strādājis zivju rūpniecībā, bet vēlāk kļuvis par fotogrāfa asistentu, Daily Mail apgalvoja: “Madonnai ir vienalga, vai esmu miris vai dzīvs. Viņa dzīvo savā pasaulē. Es, pirmkārt, nekad viņu nemīlēju, un viņa nekad mani nemīlēja. Mēs nekad viens otru nemīlējām.”

Madonna uzauga sešu bērnu ģimenē. Pēc tam, kad viņas māte 1963.gadā mira no vēža, dziedātājas tēvs apprecēja apteksni Džoanu Gustafsoni, ar kuru laulībā piedzima vēl divi bērni.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko