Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Policija arestējusi vīriešus, kas plānoja Džastina Bībera kastrēšanu un slepkavību

ASV policija arestējusi vīriešus, kas bija iecerējuši nolaupīt, kastrēt un tad nogalināt tīņu elku Džastinu Bīberu, vēsta ārzemju mediji.

Kā liecina medija KRQE News rīcībā esošā informācija, Las Cruces cietuma ieslodzītais Deins Mārtins nolīdzis 41 gadu veco Marku Stāki un viņa radinieku, 23 gadus veco Taneru Ruani, lai kastrētu un nogalinātu 18 gadus veco dziedātāju Dž.Bīberu. Noziegumu trijotne bija iecerējusi īstenot pagājušajā mēnesī Ņujorkā.

Nozieguma plānotājs – D.Mārtins, kurš izcieš divus mūža ieslodzījumus par 15 gadus vecas meitenes izvarošanu un nogalināšanu, esot apsēsts ar dziedātāju, viņam pat uz kājas esot uztetovēts Dž.Bībera attēls, vēsta mediji. Viens no līdzzinātājiem – T.Ruane - bija iecerējis kastrēt un nogalināt arī Dž.Bībera miesassargu.

Lai arī D.Mārtins bijis galvenais nozieguma iniciators un plānotājs, par savu līdzzinātāju plānu viņš informējis policiju pats.

M.Stāki policija arestējusi Vermontā. Kā ziņo mediji, policija pēc aresta ierakstījusi M.Stākes un T.Ruanes telefonsarunas, kurās T.Ruane paudis neapmierinātību, ka viņam neizdosies īstenot iecerētos noziegumus. T.Ruani vēlāk policija arestējusi Ņujorkā. Pie nozieguma līdzzinātāja atrasti ieroči un dzīvžogu šķēres, ziņo portāls news.com.au.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko