Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Riana vēlas tēlot Vitniju Hjūstoni

Publiski apspriežot filmas iespējamo tapšanu, presē vairākkārtīgi izskanējis Rianas vārds, taču tikai nesen dziedātāja apstiprinājusi, ka ar lielāko prieku iejustos mūzikas leģendas lomā. 
Dziedātāja Riana publiski atzinusi, ka vēlētos tēlot Vitniju Hjūstoni, ja kāds tuvākajā laikā vēlētos uzņemt biogrāfisku filmu par aizgājušo popdīvu. 

"Pirmā Vitnijas Hjūstones dziesma, kurā es iemīlējos, bija I Will Always Love you," sacīja Riana. "Tā bija tik iedvesmojoša, ka ļāva man iemīlēt mūziku ar patiesu kaislību," uzsvēra melnādainā dziedātāja, norādot, ka tieši V.Hjūstone esot iemesls, kādēļ barbadosiete šobrīd pārstāvot mūzikas industriju. 

Līdz šim jau vairākkārtīgi ir izskanējušas baumas, ka tuvs V.Hjūstones draugs Klaivs Deivis vēlas uzņemt filmu par slaveno popdīvu, taču K.Deivis šīs ziņas ir noliedzis. 

"Tas būtu kaut kas tāds, par ko es būtu gatava atdot visu savu dzīvi," savu degsmi filmēties komentējusi barbadosiete, atzīstot, ka jebkuram, kurš uzņemtos tēlot V.Hjūstoni būtu ļoti labi jāpiestrādā pie savas lomas, vēsta izdevums The Huffington Post.

Presē izskanējis, ka V.Hjūstones lomu varētu atveidot arī Dženifera Hadsone, Vivika Foksa un Džordana Spārksa. Lai arī aktiermākslā Riana nav tik pieredzējusi kā pārējās lēdijas, šonedēļ plašākai publikai jau prezentēta pirmā kinolente, kurā filmējusies jaunā dziedātāja. Trilleris Kaujas kuģis (Battleship) nupat piedzīvojis pirmizrādi Japānā. ASV savukārt šī kinolente tiks demonstrēta maijā. 

Kā norādījusi Riana, viņa tik daudz nesatraucoties par savu aktiermākslas meistarību kā par iespēju nodemonstrēt savu muzikalitāti, izdziedot pazīstamākās V.Hjūstones dziesmas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko