Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šakira ar lielo punci piedalās tēva grāmatas atvēršanas svētkos

Dziedātāja Šakira, kura ir vienā no pēdējiem grūtniecības mēnešiem, šonedēļ Barselonā piedalījusies sava tēva Viljama Mebaraka grāmatas At Wind And At Random atvēršanas svētkos, ziņo ārzemju mediji.

Lai arī pasākuma galvenais viesis bija pats grāmatas autors V.Mebaraks, Šakira ar milzīgo punci nokļuva visu mediju un klātesošo uzmanības centrā. 35 gadus vecā dziedātāja grāmatas prezentācijas noslēgumā kāpa uz skatuves, lai uzslavētu savu 81 gadu veco tēvu.

„Barankilā (pilsētā, kurā pasaulē nāca Šakira - red.) mans tēvs nav Šakiras tēvs, bet drīzāk gan es esmu Viljama meita, un viņš ir vislabākais tēvs, kādu vien dzīve varēja man dāvāt. Viņš ir mans stūrakmens, mans labākais draugs ne tikai karjerā, bet visā dzīvē,“ sacīja dziedātāja.

Kopā ar dziedātāju uz pasākumu bija ieradies arī viņas 25 gadus vecais draugs, gaidāmā bērna tēvs un futbola kluba Barcelona spēlētājs Žerārs Pikē, kā arī viņa vecāki. Tāpat grāmatas atvēršanas svētkus apmeklēja Šakiras māte Nidia Ripola un Šakiras brālis Tonino.

Kā zināms, pērnā gada nogalē Ž.Pikē sociālajā tīklā Twitter izplatīja paziņojumu par viņa un Šakiras bērna nākšanu pasaulē. Futbolists izpelnījās milzīgu nosodījumu, kad mediju pārstāvji aptvēra, ka tvīts izrādījās joks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko