Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Teilorai Sviftai jauns draugs - grupas One Direction mūziķis

Amerikāņu dziedātājai Teilorai Sviftai esot jauns draugs – populārās grupas One Direction mūziķis Harijs Stails, vēsta ārzemju mediji. Pāris redzēts kopā, pastaigājoties Ņujorkas Centrālparkā.

Baumas par iespējamo jauno T.Sviftas aizraušanos medijos sākušas cirkulēt pēc tam, kad talantu šova X Factor vadītājs Mario Lopezs paziņojis, ka redzējis, kā T.Svifta un H.Stails stāvējuši aizkulisēs, turot viens otra roku.

Pēcāk kāds dziedātājas fans sociālajā tīklā Twitter publicējis foto, kur T.Svifta iemūžināta, pavadām laiku kopā ar H.Stailsu.

T.Sviftas draugi apgalvo, ka dziedātāja ar One Direction mūziķi draudzējas tikai tāpēc, lai izraisītu bijušā drauga Konora Kenedija greizsirdību, vēsta izdevums Dailymail. Jāpiebilst, ka T.Svifta ar K.Kenediju, bijušā ASV prezidenta Džona F.Kenedija radinieku, izšķīrās tikai oktobrī.

Jaunās attiecības jau paspējušas izraisīt virkni nepatīkamu publikāciju sociālajā tīklā Twitter. „Ja tu satiecies ar manu Hariju, es tevi nogalināšu,“ šādu draudīgu paziņojumu Twitterī savukārt publicējusi kāda no One Direction fanēm. Pagaidām nav zināms, vai T.Svifta vai H.Stails ir vērsušies pie tiesībsargiem sakarā ar izteiktajiem draudiem.

Jau ziņots, T.Sviftas draugu vidū līdz šim bijuši vairāki pazīstami izklaides industrijas pārstāvji, tostarp Krēslas sāgas aktieris Teilors Lautners, aktieris Džeiks Gilenhāls, mūziķis Džons Maiers un citi. Mūziķe savas draudzības un mīlas likstas ir pieminējusi daudzās savās dziesmās, tostarp vienā no jaunākajiem hitiem We are never ever getting back together.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 16.05.2024.

Kad pavārei piesolīja roku un sirdi, viņai galvā uzreiz ienāca pāris recepšu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko