Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Toma Krūza atzīšanās: Keitijas Holmsas prasība šķirt laulību viņu pārsteigusi

Holivudas aktieris Toms Krūzs atklāti atzinis, ka viņa bijušās sievas Keitijas Holmsas lēmums pieprasīt piecu gadu ilgās laulības šķiršanu viņu pārsteigusi, ziņo ārzemju mediji.

“Es to negaidīju,” intervijā Vācijas televīzijai ProSieben pauda aktieris. “Dzīve ir izaicinājums. Tev ir 50 gadi un tu domā, ka viss ir kārtībā, bet pēkšņi atnāk atskārsme, kas patiesībā dzīve ir,” sacīja T.Krūzs. “Dzīve ir kā traģiska komēdija, ir vajadzīga humora izjūta,” teica aktieris.

Lai arī iepriekš tika ziņots, ka K.Holmsas rīcība vērsties tiesā aktieri pārsteigusi, publiski T.Krūzs savu šķiršanos līdz šim atturējies komentēt.

Kā zināms, pērnā gada jūnijā 34 gadus vecā K.Holmsa vērsās tiesā, pieprasot šķirt 2006.gadā noslēgto laulību ar T.Krūzu. Pāris vienošanos par laulības šķiršanu panāca divu nedēļu laikā. Izdevums National Enquirer vēstīja, ka slavenā pāra attiecības bija beigušās jau pirms tam - viņi pirms šķiršanās dzīvojuši atsevišķas dzīves.

Sešgadīgās meitas Suri aprūpe šķiršanās rezultātā tika uzticēta K.Holmsai, kas tagad ar atvasi dzīvo Ņujorkā. Mediji vēstīja, ka T.Krūzam katru gadu par meitas Suri aprūpi - ārstēšanos, apdrošināšanu, izglītības, ārpusskolas izglītības un nometņu izdevumiem - būs jāmaksā 400 tūkstoši ASV dolāru. Aktierim meita būs finansiāli jāatbalsta, līdz viņai paliks 18 gadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko