Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Trakākie MTV Filmu balvu pasniegšanas ceremonijas tērpi

Bikses no caurspīdīgām mežģīnēm, XXXL izmēra Dzelzs vīra kostīms, uzvalks, noklāts ar dolāru zīmēm – šādos un citos trakos tērpos pazīstami mūziķi un aktieri tērpās, lai pirmdien (svētdienas vakarā, pēc ASV laika) piedalītos MTV Filmu balvu pasniegšanas ceremonijā.

Kolorīto viesu vidū izcēlās arī pati pasākuma vadītāja – austrāliešu aktrise Rebela Vilsone, kura, atbilstoši savam vārdam*, ignorēja pasākuma vadītāju ģērbšanās stilu Jo izsmalcinātāk, jo labāk un uz pasākumu ieradās ne tikai treniņtērpā, bet arī uz skatuves kāpa izaicinošā ādas kostīmā.

MTV Filmu balvu pasniegšanas ceremonijā pie vairākām atzinībām tika filmas Silver Linings Playbook (Optimista stāsts) un Pitch Perfect (Pirmklasīgās) kolektīvi – piemēram, Bredlijs Kūpers saņēma balvu kā labākais aktieris, bet Dženifera Lorensa kā labākā aktrise, savukārt filmas Pitch Perfect aktieri uz mājām balvu vedīs kā labākā muzikālā priekšnesuma izpildītāji. Par labāko komiķi tika atzīts Vils Ferels, savukārt pie balvas tika arī pati R.Vilsone – viņa tika apbalvota par labāko debiju, pateicoties Resnās Eimijas lomai filmā Pitch Perfect.

*Rebel – tulkojumā no angļu valodas nozīmē Dumpinieks

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko