Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Viesuļvētra Kanādā neizjauc vīrieša plānu nopļaut zāli

Sociālajos tīklos un medijos popularitāti iemantojis foto, kurā redzams, kā kāds vīrietis Kanādā, neraizējoties par viesuļvētras tuvošanos, pļauj zāli.

Fotogrāfijā redzamā vīrieša sieva, kas ir arī attēla autore, CNN atklāja, ka vīrietis pļāvis zāli aptuveni desmit minūtes, kad pēkšņi parādījies piltuvveida mākonis, bet, ņemot vērā to, ka darbs jau gandrīz bija pabeigts, viņš izlēma nedoties iekšā mājā un turpināja strādāt. Viņa arī norādīja, ka ģimene nekritusi panikā, jo vēja ātrums nav pieaudzis un neiedarbojās trauksmes signāls. Tāpat vīrietis pirms dažām nedēļām apmeklējis forumu, kurā tika stāstīts par vētrām, tāpēc viņš zināja, ko darīt, ja viesuļvētra pietuvotos pārāk tuvu.

Fotogrāfijas autore attēlu publicēja sociālajā tīklā Facebook ar aprakstu - "mans zvērs pļauj zāli ar vēja brīzi matos". Sieviete uzņēmusi foto, jo vēlējusies to nosūtīt savai mātei, kas dzīvo Dienvidāfrikā, bet šobrīd foto ieguvis plašu popularitāti gan sociālajos tīklos, gan medijos. Foto autore atklāj, ka kopš fotogrāfijas publicēšanas brīža sociālajos tīklos saņēmusi simtiem vēstuļu un draudzības aicinājumu, savukārt viņas vīrs pret pēkšņo uzmanību izturas gluži vienaldzīgi.

Ņemot vērā to, ka ģimene dzīvo lauku teritorijā, kas atrodas ziemeļaustrumos no Kalgari, viesulis radījis nelielus bojājumus vien dažām ēkām un neviens iedzīvotājs nav cietis.

Top komentāri

GG
G
Kad vienu vasaru dzīvoju Austrijā, mūsu viesu nama saimnieks precīzi plkst.16.00 laistīja puļu dobi. Katru dienu. Vienu dienu gāza lietus, Manfreds tiks laista. Gumijniekos un lietusplēvē. Ordnung muss sein!
hmm
h
Netapa skaidrs kas tad īsti ir jādara ja viesuļvētra ir pavisam tuvu, vai jāturpina mierīgi atrasties netālu no tās? :)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko