Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Vokālajam ansamblim Dzeguzīte tapis videoklips dziesmai Daudz laimes, Latvija!

Tuvojoties Guntara Rača autorvakaram Dzintaru koncertzālē, bērnu vokālais ansamblis Dzeguzīte laiž klajā videoklipu dziesmai Daudz laimes, Latvija!, kurai mūzikas un vārdu autors ir Guntars Račs.

Šogad nāca klajā Guntara Rača pirmais dziesmu albums bērniem Kur dzīvo laime, kurā ir arī dziesma Daudz laimes, Latvija!. Šī patriotiskā dziesma ansambļa Dzeguzīte izpildījumā skanēs Guntara Rača autorkoncerta pirmās daļas noslēgumā Dzintaru koncertzālē jau 27.augustā, kur atskaņojumam ar horeogrāfiju pievienosies arī tautas deju ansamblis Dzintariņš Olgas Freibergas vadībā.

"Kad šī dziesma bija tapusi un sadarbībā ar aranžētāju Gintu Stankeviču ierakstīta studijā, radās arī ideja, ka tai nepieciešams videoklips, kurš parāda, cik skaista ir mūsu zeme. To izveidoja Arta Janemane, kopā ar savu Skybird Productions komandu apbraukājot visu Latviju un iegriežoties lielajās pilsētās – Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Jūrmalā, Rēzeknē, Jelgavā un filmējot arī pa ceļam. Te nu tas ir – video ar un par mūsu skaisto zemi," stāsta Guntars Račs.

Videoklipa radošā komanda: režisore Arta Janemane; operatori: Kaspars Teilāns, Mārtiņš Naglis un Arta Janemane; montāža: Zigmunds Ziemelis.

Latviešu populārās mūzikas koncerti Dzintaru koncertzālē izskanēs jau šajā nedēļas nogalē. 25.augusts veltīts dziesmām ar Jāņa Petera vārdiem, 26.augusts – dziesmām ar Māras Zālītes dzeju, un noslēguma vakars 27.augustā – Guntara Rača daiļradei. Biļetes uz koncertiem pieejamas Biļešu Paradīzes mājaslapā.   

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko