Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Zīmols Narciss nācis klajā ar versiju, kā sagaidīt nākamo auksto ziemu

18.Rīgas modes nedēļas ietvaros šonedēļ Spīķeru koncertzālē savu jauno rudens/ziemas apģērbu kolekciju prezentēja viens no pašmāju zīmoliem Narciss.

Reizē ar Latvijas modes dizaineru interneta veikala Creative Latvia jaunās interneta platformas atklāšanu Narciss iepazīstināja ar savu redzējumu, kā pašmāju sievietēm sagaidīt 2013.gada nogales tumšos rudens vakarus un tiem sekojošās aukstās ziemas rītus. Līdz ar ziemeļu platuma grādos tik bieži izmantoto raupjo vilnu Narciss tērpos ievērpis arī no daudz smalkākiem diegiem darinātos materiālus – zīdu, gaisīgus un caurspīdīgus audumus. Kolekcijas kodolu veido mēteļi, kleitas un kostīmi, šūdināti no audumiem lielākoties tumšos un atturīgos toņos, bet ar konstruktora precizitāti veidotām aprisēm. Šādos un arī daudz gaisīgākos Narciss apģērbos - kleitās, blūzēs, biksēs - trešdienas vēlā vakarā modeles tērpās un defilēja pa Spīķeru koncertzāli.

Kā zināms, līdz 6.aprīlim rīkotajās modes skatēs rīdzinieki un pilsētas viesi varēs iepazīties ar vadošo pašmāju dizaineru kolekcijām, kā arī ar Lietuvas, Baltkrievijas un Itālijas mākslinieku darinājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko