Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Sieviešu skrējiens jau šonedēļ

Sestdien, 2.jūnijā, Lucavsalā tūkstošiem dāmu, meiteņu un sieviešu apvienosies kopīgā startā, lai plecu pie pleca, vienai otru atbalstot, veiktu savu iecienīto distanci, skrienot, ejot, nūjojot un pat kopā ar saviem mazuļiem ratiņos. Šis būs jau piektais Sieviešu skrējiens.

 

Starta numuru iepriekšēja saņemšana

Kā ierasts, neilgi pirms skrējiena, šogad 31. maijā un 1. jūnijā, notiks Sieviešu skrējiena EXPO. Šoreiz tas mājvietu radis netālu no sacensību norises vietas - tirdzniecības centrā Riga Plaza. EXPO atradīsies pie informācijas centra un darbosies abas dienas no plkst.12 līdz 21. Tā laikā jau iepriekš reģistrētās dalībnieces varēs saņemt savus un bērnu sacensību dokumentus, bet tās, kas vēlēsies pieteikties kādai no sacensību distancēm, arī varēs to izdarīt. Ja pati dalībniece nevar ierasties saņemt numuru, iespējams pilnvarot kādu personu, kurai ir tiesības saņemt konkrētās  dalībnieces numuru. Uzņēmumu komandām numurus visiem dalībniekiem var saņemt arī viens pilnvarots pārstāvis.

 

Distances

Sieviešu skrējiens arī šogad būs īsta ģimenes svētku diena, kad startēt un kustību prieku baudīt varēs paši mazākie - kā Mazuļu rāpošanas sacensībās, tā arī Bērnu skrējiena ietvaros. Savukārt dāmām tiek piedāvātas trīs dažādas distances - tradicionālās 5 un 10 kilometru distances (skrienot, ejot vai nūjojot) ar laika kontroli, kā arī šī gada jaunums - 2 x 2 km pāru skrējiens, kas notiks bez finiša laika fiksēšanas. Māmiņas, kas vēlas trasē doties ar savām atvasēm ratiņos, aicinātas startēt 5 kilometru distancē.

 

Pasākuma diena

Sacensību centrs darbu 2. jūnija rītā uzsāks plkst.9, kad būs iespējams saņemt starta dokumentus vai arī par paaugstinātu maksu reģistrēt dalību kādai no Sieviešu skrējiena distancēm. Divas stundas vēlāk, plkst.11 notiks pasākuma svinīgā atklāšana, savukārt 15 minūtes vēlāk, savu iespējams mūža pirmo startu pieredzēs Mazuļu rāpošanas sacensību dalībnieki. Plkst.12 sāksies Bērnu skrējieni, kad ņemot vērā vecuma grupu, startēs 2 - 12 gadus veci puiši un meitenes. Dienai iesilstot, plkst.13 tiks dots starts 2km pāru skrējienam, plkst.13:40 uz starta izies 5 kilometru skrējiena dalībnieces. Savukārt 2. jūnija noslēdzošais - 10km - starts paredzēts plkst.14:40.  Pasākuma kulminācija ar apbalvošanas ceremoniju un izlozi notiks plkst.16, kad uz goda pjedestāliem kāps 3 ātrāko finiša laiku īpašnieces katrā distancē.

 

Sieviešu skrējiena oficiālais tēmturis

Pasākuma oficiālais tēmturis ir  #neapturama. To ikviena dalībniece aicināta pievienot, atspoguļojot savu gan gatavošanos skrējienam, gan pasākumā, gan arī jebkurā dzīves situācijā, kad jūties #neapturama.

Aktuālā informācija par pasākumu un reģistrācija - www.sieviesuskrejiens.lv.

Top komentāri

Nilss
N
Es tur skriešu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko