Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Atklās jauniešu fotokonkursa Es = Latvija labāko darbu izstādi

Par godu Latvijas valsts simtgadei un Lāčplēša dienai, ceturtdien, 1. novembrī, Saeimas nama Lielajā vestibilā tiks atklāta jauniešu fotokonkursa Es = Latvija uzvarētāju darbu ceļojošā izstāde un sveikti darbu autori, kā arī pasniedzēji, kuri mudinājuši savus audzēkņus piedalīties konkursā, portāls Diena.lv uzzināja Saeimas Preses dienestā.

Izstādi atklās Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA), Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis (Vienotība), Zemessardzes komandieris brigādes ģenerālis Ainārs Ozoliņš un Jaunsardzes un informācijas centra direktors pulkvežleitnants Aivis Mirbahs.

Žūrija izvēlējās 12 darbus, kuru autorus sveiks svinīgajā pasākumā Saeimas namā. Uzvarētāji ir Signija Jeste un Oskars Ozoliņš no Rīgas Stila un modes tehnikuma, Ilma Kupcova no Daugavpils Universitātes, Miks Zaķis no Talsu novada vakara un neklātienes vidusskolas, Lija Jēgere no Jaņa Rozentāla mākslas skolas, Annija Neretniece no Salacgrīvas vidusskolas, Kristiāna Mame no Oskara Kalpaka Liepājas 15.vidusskolas, Linda Katrīna Isada no Brocēnu vidusskolas, Elīna Bērziņa no Aknīstes vidusskolas un Dāvids Birulis.

Viesojoties Saeimā, jauniešiem paredzēta ekskursija pa parlamenta telpām un Saeimas Aizsardzības komisijas apmeklējums. Pēc viesošanās parlamentā konkursa uzvarētāji apmeklēs Ādažu militāro bāzi. Savukārt 18. novembrī fotokonkursa uzvarētāji būs aicināti apmeklēt Latvijas Republikas proklamēšanas simtajai gadadienai veltīto Saeimas svinīgo sēdi Latvijas Nacionālajā teātrī, kur būs apskatāma ceļojošā izstāde.

Kopumā konkursam 64 autori pieteica 157 darbus. Fotokonkursu organizēja Saeima, savukārt to rīkoja Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija sadarbībā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un Jaunsardzes un informācijas centru.

Top komentāri

Trādi rīdi
T
Apsveicu! Īpaši piesaista abas Lijas Jēgeres bildes.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko