Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Edgars Kreilis pēc fināla Supernovā atkal pārsteidz Lietuvā

Mūziķis Edgars Kreilis pārliecinoši turpina dalību kaimiņzemes šovā Lietuvos Balsas. Vien nepilnu diennakti pēc Supernova 2020 fināla Kreilis piedalījās šova otrajā kārtā, veiksmīgi nokļūstot vēl soli tuvāk arī šī konkursa finālam.

Pēc lieliskā priekšnesuma Lietuvas The Voice pirmajā kārtā Blind Audition, Edgars izvēlējās dalību šovā uzsākt mentora Donny Montell vadībā. Svētdien, 9. februāra vakarā, mūziķis savu sniegumu rādīja otrajā kārtā Knockout, kur par turpmāko dalību konkursā cīnījās ar divām meitenēm.

Pēc Blind Audition komandu dalībnieki tikās ar saviem mentoriem, kuri izvēlējās katram, viņuprāt, piemērotāko dziesmu, ko izpildīt nākamajā kārtā. Montels ieteica Kreilim Džordža Maikla dziesmu Freedom, kas ir deviņdesmito gadu hits. “Šis man bija ļoti interesants izaicinājums, jo, lai gan dziesmu zināju, tomēr nekad iepriekš to nebiju izpildījis. Donijs ieteica reizē parādīt arī to, ka es protu spēlēt kādu mūzikas instrumentu, tāpēc kāpu uz skatuves ar ģitāru,” stāsta Kreilis.

 

Komandas dalībnieki tika sadalīti pa trim cilvēkiem, kuriem jāsacenšas savā starpā. No trijiem tālāk tikt bija iespējams tikai vienam. Mēs varam būt lepni, ka šajā trijniekā par labāko atzina tieši Kreili. Montels, komentējot Edgara uzstāšanos, piebilda arī to, ka viņa izvēle par labu latviešu mūziķim ir tāpēc, ka viņš tiek vērtēts kā potenciālais uzvarētājs. “Es esmu ļoti, ļoti priecīgs par to, ka mani tik atzinīgi novērtēja. Un varu droši teikt arī to, ka, nē, es neskumstu par Supernovas rezultātiem, es zinu, ka jāturpina strādāt, un tagad visu savu uzmanību veltu The Voice. Kā saka – ja kāds tavs vilciens aiziet, atceries, ka vēl ir arī lidmašīnas, jahtas un citi transporta līdzekļi. Līdz ar to – jāiet uz priekšu un jāizmanto savas iespējas,” optimistiski saka Edgars.

Jau vēstījām, ka 5. janvārī, Lietuvas TV kanālā LNK, kā arī ziņu un izklaides portālā lnk.lt tika translēts pirmais 7. sezonas raidījums, kur bija redzams arī latviešu mūziķis Edgars Kreilis. Viņš izpildīja James Bay dziesmu Hold Back The River un ar savu dziedājumu lika krēslos apgriezties visiem četriem šova žūrijas pārstāvjiem, kuri tādējādi apliecināja, ka Edgars ir izdarījis lielisku darbu un parādījis sevi pārliecinoši. Ikviens no viņiem bija gatavs ņemt Kreili savā komandā, lai turpinātu darbu Lietuvas The Voice un dotos pretī uzvarai. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko