Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO, FOTO: Aivo Oskis izdod video dziesmai Balti meli un atklāj turpmākos plānus

Otrdien, 24. janvārī, dziedātājs Aivo Oskis izdevis video savai debijas albumā Suvenīrs iekļautajai dziesmai Balti meli. Šis ir pēdējais videoklips, kas tapis kādai no debijas albuma dziesmām.

Dziesma “Balti meli” katram noteikti var izraisīt citādākas asociācijas. Viens uzskatīs, ka baltie meli ir kaut kas labs, lai reizi pa reizei pasargātu otru, bet kāds cits teiks, ka meli nevar būt attaisnojumi nevienā gadījumā. Singla mūzikas un vārdu autori ir Kaspars Ansons, Ilze Fārte un Aivo Oskis.

Dziesmas videoklipā ir uzsvērta šī trauslā robeža starp baltajiem meliem un meliem, kas ir patiesi postoši. Frāzes “mēs esam tikai draugi”, “viss ir kārtībā”, “tas neko nenozīmē” un citas, kas, iespējams, sākotnēji pat neliek aizdomāties līdz brīdim, kad viss izirst. Un nereti pēc piedzīvotā, ja paraugāmies paši savās atmiņās, spējam tomēr saskatīt to, kad un kā, iespējams, baltie meli ir pārtapuši lielos un sāpīgu pieredzi raisošos melos un maldos, izjaucot attiecības un draudzības. Iespējams, laiku pa laikam pašiem sev ir jāatgādina, cik svarīga ir komunikācija, atklātība un cieņa vienam pret otru.

Videoklipa galvenos personāžus attēlo Aivo Oskis, Ieva Feifere, kā arī Kaspars Lūkins. “Es zināju, ka vēlos šo videoklipu veidot melnbaltu, jo, manuprāt, tas vēl vairāk raksturo baltos melus. Tā ir tāda kā spēle starp balto un melno gluži tāpat, kā mēdz notikt dzīvē un attēlots šajā stāstā. Kā arī simboliski ar to tiek pielikts punkts manam debijas albumam – mēs to sākām ar melnbaltu video un ar melnbaltu arī pabeidzam,” stāsta Oskis. Video tika filmēts Siguldā, ietverot tajā arī skaisto un mīlestības leģendā ieskauto Gūtmaņa alu. Daļa filmēšanas norisinājās jaunā Siguldas kafejnīcā “Sucre. Sweet boutique”, par ko īpašs paldies Anastasijai un Andrejam Parafiņukiem, kā arī Karinai Zaharovai. Lielu paldies Aivo saka “Laine's Nail Art Studio” un īpaši vizāžistei Lienei Baltrukai, kura parūpējās par aktieru grimu.  

“Šis ir bijis interesants laiks, debijas albums ir izdots, vairākām tā dziesmām tapuši videoklipi, ir laba sajūta par to, kas ir padarīts. Tagad jāiet uz priekšu. Ir jauns gads, jaunas idejas, vēlmes un apņemšanās. Jau šobrīd varu atklāt, ka pavasarī nodošu klausītāju un skatītāju vērtējumam kaut ko pavisam jaunu. Jāsper nākamais solis, jāpiepilda nākamie sapņi,” atklāj Oskis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko