Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Kā labāk sagatavoties konkursam

Jau šī gada 24. oktobrī devītklasnieki visā Latvijā pārbaudīs savas zināšanas par aktuālo, piedaloties mūsdienu zināšanu konkursā Kas Notiek?. Kā jau ziņots iepriekš, konkursa 15. gadadienā padomāts par tā interaktivitāti, tādēļ šogad ar Lattelecom gādību tā norise tiks translēta tiešraidē Lattelecom interneta televīzija lattelecom.tv.

Lai gan konkursa norise šogad ir citādāka, tā būtība nemainās – devītklasnieki vēljoprojām aicināti pārbaudīt savas zināšanas, atbildot uz dažādiem jautājumiem par aktuālo Latvijā un pasaulē aizvadītā gada laikā, tādēļ konkursa organizatori sagatavojuši ieteikumus, kas palīdzēs devītklasniekiem, kā arī skolotājiem veiksmīgāk tam sagatavoties.

Lai sagatavotos konkursam, iesakām:

  • bibliotēkā pārlapot laikraksta Diena numurus, kas iznākuši no 2013. gada novembra līdz 2014. gada oktobrim, pievēršot uzmanību aktuālākajam;
  • aplūkot šādas tēmas: iekšpolitika, ārpolitika, svarīgi kultūras, sporta un tehnoloģiju notikumi Latvijā un pasaulē;
  • iepazīties ar Latvijas vadošā informācijas un komunikāciju tehnoloģiju uzņēmuma Lattelecom iespējām, aplūkojot mājaslapu www.lattelecom.lv, īpašu uzmanību pievēršot papildus aktivitātēm, ko uzņēmums realizē sabiedrībā;
  • atkārtoti izlasīt konkursa nolikumu, kas glabājas īpaši drošā failu uzglabāšanas un apmaiņas vietnē eDati.lv ŠEIT;
konkursa rītā pamosties laikus un nenokavēt ierašanos skolā pirms tā norises Lattelecom interneta televīzijā lattelecom.tv (konkursa translācija tiešraidē būs pieejama tikai no plkst. 9.00 līdz 10.00)!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi