Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

papildināta - Skaties konkursa Kas notiek? raidījumu, atbildi uz jautājumu un laimē balvu

Šī gada 24. oktobrī vairāk nekā 10 000 devītklasnieku visā Latvijā pārbaudīja savas zināšanas par notikumiem Latvijā un pasaulē laikraksta Diena mūsdienu zināšanu pārbaudes konkursā Kas notiek?. Pateicoties konkursa galvenā atbalstītāja Lattelecom jaunākajām tehnoloģijām, konkurss pirmo reizi 15 gadu vēsturē notika interneta televīzijas Lattelecom.tv tiešraidē.

Kamēr tiek apkopoti konkursa rezultāti, konkursa organizatori piedāvā noskatīties konkursa ierakstu bez maksas Lattelecom.tv videonomā, kā arī lejupielādēt no drošās failu uzglabāšanas un apmaiņas vietnes eDati.lv, un piedalīties konkursā, kurā, atbildot uz jautājumiem saistībā ar konkursa pārraidi, var laimēt zibatmiņu.

Līdz 14. novembrim vairākas dienas tika uzdots viens jautājums par konkursa raidījumu. Lai noskatītos raidījumu Lattelecom video nomā, jādodas uz mājaslapu Lattelecom.tv, jāizvēlas sadaļa ‘VIDEONOMA’, savukārt pēc tam pie TOP raidījumiem jāatrod konkurss Kas notiek?.

Konkursa Kas notiek? raidījumu Lattelecom.tv videonomā bez maksas var noskatīties, reģistrējoties Lattelecom.tv vai autorizējoties ar savu sociālā tīkla Facebook kontu.

10. novembra konkursa jautājums: Kura jautājuma fonā redzami iemīļotas bērnu grāmatas ilustratores radītie tēli?

Ikvienu, kurš grib laimēt balvu - elegantu 8GB zibatmiņu -, aicinām pareizo atbildi uz dienas jautājumu sūtīt uz e-pastu: [email protected] vai arī atbildēt tviterī @DienaLv uz konkursa jautājuma ziņu.

Uz 4. novembra konkursa jautājumu ''Kurā jautājumā raidījuma vadītāji sāk dziedāt?'' pareizi atbildējis Edward R, ar uzvarētāju sazināsimies personīgi, lai nodotu konkursa balvu.

Uz 5. novembra konkursa jautājumu ''Kāda ir pareizā atbilde uz konkursa 9. jautājumu?'' pareizi atbildēja Marta Kāpiņa, ar uzvarētāju sazināsimies personīgi, lai nodotu konkursa balvu.

Uz 10. novembra konkursa jautājumu "Kura jautājuma fonā redzami iemīļotas bērnu grāmatu ilustratores radītie tēli?" pareizi atbildēja Edijs Priedītis, ar uzvarētāju sazināsimies personīgi, lai nodotu konkursa balvu.

Ziņa papildināta ar 5. novembra konkursa jautājumu un 4. un 5. novembra konkursa uzvarētāja vārdu.

Ziņa papildināta ar 10. novembra konkursa jautājumu.

Ziņa papildināta ar 10. novembra konkursa uzvarētāju vārdu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi