Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rīt plkst. 9.00 skaties Kas notiek? tiešraidi Lattelecom.tv un atbildi uz konkursa jautājumiem

24. oktobrī plkst. 9.00 pavisam 10 340 devītklasnieku 458 Latvijas skolās pārbaudīs savas zināšanas laikraksta Diena mūsdienu zināšanu pārbaudes konkursā Kas notiek?, kurš savas pastāvēšanas 15. gadadienā, pateicoties atbalstītāja Lattelecom jaunākajām tehnoloģijām, pirmo reizi noritēs interneta televīzijas _Lattelecom.

tv_ tiešraidē, kurā 35 konkursa jautājumus uzdos Latvijā populārā grupa Musiqq. Aicinām arī ikvienu interesentu savos datoros vai viedtālruņos pieslēgties tiešraidei Lattelecom.tv/kasnotiek un pārbaudīt zināšanas par pēdējā gada svarīgākajiem notikumiem Latvijā un pasaulē.

15 gadu laikā konkursā Kas notiek? ir piedalījušies vairāk nekā 360 000 devīto klašu skolēnu. Arī šogad konkursā tiks noteiktas piecas uzvarētājas klases un pieci individuālie uzvarētāji – pa vienam no Latgales, Kurzemes, Rīgas, Vidzemes un Zemgales.

Konkurss ir individuāla spēku pārbaude vienā kārtā, kurā katrs jaunietis var pārbaudīt savas zināšanas un atmiņu. Konkursa Kas notiek? mērķis ir veicināt jauniešu interesi par pēdējā gada politiskajiem, sabiedriskajiem, kultūras, sporta un citiem notikumiem Latvijā un pasaulē, kas bijuši atspoguļoti plašsaziņas līdzekļos.

Konkursa uzvarētāji 14. novembrī svinēs pārsteigumiem bagātu uzvarētāju dienu Rīgā.

Konkursa tiešraide Lattelecom.tv/kasnotiek būs skatāma bez maksas, bet no 25. oktobra konkursa tiešraides ieraksts būs pieejams Lattelecom videonomā (bez maksas), kā arī failu uzglabāšanas un apmaiņas vietnē eDati.lv – lai ikviens var pārbaudīt savas zināšanas par aktuālo Latvijā un pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi