Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aizdomās par Rīgas centra viesnīcā izdarītu slepkavību aizturēts ārvalstnieks

Svētdienas pievakarē Valsts policija (VP) saņēma informāciju par kādā Rīgas centra viesnīcā atrastu mirušu sievieti ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Policisti ieguva informāciju, ka noziegumu, iespējams, izdarījis ārvalstnieks, kurš bija apmeties viesnīcā kopā ar bojāgājušo sievieti. Pateicoties policistu ātrai rīcībai vīrietim neizdevās aizbēgt no valsts, un viņš nekavējoties tika aizturēts, portālu Diena.lv informēja VP pārstāve Gita Gžibovska.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess.

Svētdien,8. aprīlī, plkst.16.59 VP saņēma informāciju no kādas Rīgas centra viesnīcas darbiniekiem, ka vienā no numuriem ir atrasta mirusi sieviete ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Notikuma vietā ieradās VP Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirkņa policisti. Diemžēl saņemtā informācija apstiprinājās – uz grīdas viesnīcas numurā atradās sieviete bez dzīvības pazīmēm. Pēc sākotnējās līķa apskates secināts, ka pret personu pielietota vardarbība, tostarp uz bojāgājušās kakla redzamas žņaugšanas pēdas.

Policija noskaidroja, ka noziegumu, šīs pašas dienas rītā, iespējams, izdarījis 1971. gadā dzimis ārvalstu pilsonis, kurš viesnīcā bija apmeties kopā ar bojāgājušo sievieti. Likumsargi ieguva informāciju, ka vīrietis ir devies prom no viesnīcas un grasās ar lidmašīnu pamest valsti. Lidostas Rīga iecirkņa policisti sadarbībā ar Speciālo uzdevumu bataljona policistiem aizdomās turēto tajā pašā dienā lidostas teritorijā aizturēja.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta – par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

Lai gan ekspertīzes rezultāti vēl nav saņemti, pašreizējā informācija liecina, ka bojāgājusī, visticamāk, ir 1976. gadā dzimusi ārvalstniece, aizdomās turētā dzīvesbiedre.

Aizturētais šobrīd atrodas izolatorā un rīt, 10. aprīlī, tiks lemts drošības līdzekļa – apcietinājuma piemērošanu šai personai.

Policija šobrīd skaidro nozieguma motīvus un precīzus notikušā apstākļus.

 

Top komentāri

Par tēmu, jo citādi te nevar
P
Šodien, 22:39 Tomēr par tēmu, jo citādi te nevar T Hmm, bet kliedzošajam varas reklāmrakstam par naski, naski "atklāto" B.Lozes slepkavību KOMENTĀRUS NEVAR PIEVIENOT! Lai visādi neticīgie neuzraksta pavisam citu informāciju un neuzrāda pavisam citus apstākļus UN GALVENAIS -IEMESLUS par dīvainas supermantkāribas ķerto, kas maciņu ar pāris eiro un brilēm uzskatīja par iemeslu nejēdzīgai slepkavībai! Un...cik pēkšni ātri un operatīvi atrada vainīgo, kuru parasti gadiem nevar nekādi atklāt neko.Ar strāvu vai šo "iztaujāja",līdz uzņēmās vainu?
Muravejs
M
No kuras valsts bija šis ārvalstnieks. Uz ielas strādājošiem meiteņiem, viņu pašu drošības labad vajadzētu to zināt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas