Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Aizvadītajā diennaktī notverti 14 iereibuši autovadītāji

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 14 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola vai narkotisko vielu reibumā, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā.

Visvairāk pārkāpēju bijis Rīgas reģionā - četri, pa trim aizturēti Kurzemē, Vidzemē un Latgalē, bet Zemgalē reibumā pie stūres sēdies viens šoferītis. Tāpat sastādīti 245 protokoli par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Kopumā reģistrēti 73 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki, bet bojāgājušo nav.

Olaines novadā uz autoceļa Rīga - Jelgava 1958. gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Opel netika galā ar auto vadību, nobrauca no ceļa un iebrauca ceļa nožogojumā. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Jelgavā, Tērvetes ielā, 2002. gadā dzimis zēns ar velosipēdu, braucot pat gājēju un velosipēdu ceļu, nenovaldīja velosipēdu, kā rezultātā uzbrauca uz ceļa braucamās daļas, kur notika sadursme ar automašīnu Audi 80. Pēc negadījuma zēns nogādāts slimnīcā.

Aizkrauklē, Bērzu ielā, 1988. gadā dzimis vīrietis braukšanas laikā krita no motocikla Yamaha, kā rezultātā guva miesas bojājumus un tika nogādāts slimnīcā.

Dundagas novadā, Kolkas pagastā, pa ceļu Ventspils- Kolka 1991. gadā dzimusi sieviete netika galā ar automašīnas Mercedes Benz vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cietis automašīnas pasažieris, 1991. gadā dzimis vīrietis.

Rīgā, Ulbrokas un Dzelzavas ielu krustojumā vīrietis ar automašīnu BMW uzbrauca 1995. gadā dzimušai velosipēdistei. Pēc negadījuma velosipēdiste nogādāta slimnīcā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas