Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Alūksnes pusē pēc sadursmes ar baļķvedēju bojā gājis VW vadītājs

Aizvadītajā diennaktī Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 26 cilvēki, bet viens gājis bojā, informēja Valsts policijā.

Kopumā otrdien valstī reģistrēti 93 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem visvairāk Rīgas reģionā, kur arī bijis visvairāk cietušo.

Satiksmes negadījumos Rīgā traumas guvuši 13 cilvēki, Kurzemē un Latgalē - pa četriem, Zemgalē - trīs, bet Vidzemē - divi.

Traģiskais negadījums ar vienu bojā gājušo noticis Vidzemē.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote, bojā gājis automašīnas vadītājs pēc sadursmes ar smago automašīnu.

Vakar pēc plkst.15 Alūksnes novadā, Pededzes pagastā autoceļa Viļaka-Zaiceva-Krievijas robeža 38.kilometrā, notika sadursme starp automašīnu VW Crafter un pretim braucošo smago automašīnu Volvo, kas tobrīd pārveda baļķu kravu. Avārijā cieta automašīnas VW Crafter vadītājs, kurš slimnīcā no gūtajām traumām mira. Izmeklēšanas gaitā tiks skaidroti notikušā apstākļi. Par notikušo sākts kriminālprocess.

Tikmēr par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija otrdien aizturējusi deviņus autovadītājus, bet par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodu saņēmuši 126 šoferi.

Kopumā policija vakar noformējusi 387 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas