Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Avārijā pie Zilupes nāvējoši notriekts gājējs

Vakar Latvijā reģistrēti 115 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 13 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Traģiskais negadījums noticis otrdien pēc plkst.23 Zilupes novada Zaļesjes pagastā, kur 1961.gadā dzimis vīrietis ar kravas auto MAN ar piekabi uzbrauca 1951.gadā dzimušam gājējam, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Policija skaidro notikušā apstākļus, par negadījumu sākts kriminālprocess.

Otrdien seši cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa trim - Latgalē un Kurzemē, bet viens - Zemgalē. Divi no cietušajiem bija gājēji, bet vēl divi - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi sešus autovadītājus: trīs - Latgalē, bet pa vienam - Rīgas reģionā, Zemgalē un Kurzemē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 192 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 67 autovadītāji, Kurzemē - 35, Vidzemē - 34, Zemgalē - 31, bet Latgalē - 25 autovadītāji. Rīgā un Kurzemē kopumā pieci autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 403 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas