Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Avārijās Latgalē gājuši bojā divi cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēti 133 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 15 cilvēki, bet avārijās Latgalē divi cilvēki gāja bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Trešdien desmit cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, trīs - Latgalē, bet pa vienam - Zemgalē un Kurzemē. Trīs no cietušajiem bija velosipēdisti, bet vēl trīs - elektroskrejriteņu vadītāji. Vairums mazāk aizsargāto ceļu satiksmes dalībnieku cieta negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus vadītājus: piecus - Rīgas reģionā, bet divus - Zemgalē. Seši aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 171 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 26 autovadītāji, Vidzemē - 61, Latgalē - 52, Zemgalē - 21, bet Kurzemē - 12 autovadītāji. Trīs vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 383 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas