Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

BMW zaglis pēc bēgšanas no policijas attopas uz cita auto jumta

Rīgā trešdien kāds vīrietis ar zagtu BMW X6 spēkratu pusstundu bēdzis no likumsargiem, taču galu galā atpakaļgaitā taranējis citu automašīnu. Šajā epizodē neviens cilvēks nav cietis, vēsta Valsts policija.

Zagtās automašīnas vadītājs ignorēja policistu rīkojumus apstāties, braucis bīstami un agresīvi, apdraudot ceļu satiksmes drošību, līdz izraisīja ceļu satiksmes negadījumu. Tajā neviens nav cietis, bet iespējamais vainīgais ir aizturēts.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes kriminālpolicisti saņēma informāciju, ka automašīna nozagta ap plkst. 10. Sākot nozagtā BMW meklējumus, viņi drīz vien Pļavniekos to pamanīja, tā vadītājam dodot rīkojumu apturēt transportlīdzekli. BMW vadītājs ignorēja policistu prasības un metās bēgt.

Likumsargiem uzsākot pakaļdzīšanos un izvērtējot iespējamos BMW vadītāja draudus citiem ceļu satiksmes dalībniekiem un iedzīvotājiem, policisti brīdināja zagtās automašīnas vadītāju par dienesta šaujamieroča pielietošanu, taču viņš turpināja bēgšanu. Pārliecinoties par drošību, policisti transportlīdzekļa apturēšanā pielietoja dienesta šaujamieroci, tomēr arī tas neapturēja likumpārkāpēju, kurš turpināja braukt.

Neilgi pēc tam, ap pulksten 10.30, Lubānas ielā izraisīja ceļu satiksmes negadījumu – atpakaļgaitā uzbrauca aizmugurē esošajai automašīnai Hyundai. Par laimi, autovadītāja pārgalvīgās rīcības un agresīvās braukšanas rezultātā nav cietusi neviena persona.

Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas amatpersonas uzreiz aizturēja BMW X6 vadītāju – 1984. gadā dzimušo vīrieti, kurš jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par līdzīga veida noziegumiem.

Šobrīd saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta lielā apmērā, par ko draud brīvības atņemšana uz laiku no diviem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Top komentāri

TrollisJT
T
Es arī esmu ievērojis, ka daudzi šoferi ļoti slikti brauc atpakaļgājienā.
Irlielāmērāticams
I
ka šī ir viena no spēcīgākajām BMW reklāmām!
44
4
Būtu uzjājis uz policijas auto jumta , skats būtu vērtējams ka mākslas darbs, bet tagad ar nav slikti , interesanti kā varēja uzlekt?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas