Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos Latvijā gājuši bojā trīs cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēti 125 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā trīs un cieta vēl 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar pēc plkst.15 Tukuma novada Cēres pagastā, uz Ventspils šosejas, saskrējās vieglā automašīna "VW Tiguan" un kravas automašīna "Volvo". Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā cilvēks, bet vēl viens cieta un tika nogādāta medicīnas iestādē. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Savukārt vakarā ap plkst.20.30 Salaspils novada Aconē, Granīta ielā, automašīnas "Peugeot" vadītājs uzbrauca gājējai, kura no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

VUGD informē, ka ceturtdien glābēji devušies uz Talsu novada Kolkas pagastu, kur Mazirbes upē bija iebraukusi vieglā automašīna un tajā gājis bojā cilvēks. Ugunsdzēsēji izcēla bojāgājušo un nodeva viņu Valsts policijas darbiniekiem.

Lai novērstu iespējamo apdraudējumu apkārtējai videi un piesārņojumu, transportlīdzeklis no upes ar vinčas palīdzību izcelts.

Ceturtdien seši cietušie reģistrēti avārijās Zemgalē, četri - Rīgas reģionā, trīs - Kurzemē, bet viens - Vidzemē. trīs no cietušajiem bija gājēji, bet viens - velosipēdists.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi tikai vienu vadītāju Kurzemē, kurš pie transportlīdzekļa stūres bija sēdies tik nopietnā reibumā, ka viņam piemērots kriminālsods, līdz ar to piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 177 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 20 autovadītāji, Vidzemē - 83, Latgalē - 27, Zemgalē - 25, bet Kurzemē - 22 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 439 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas