Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Daugavgrīvā avarējušā tankkuģa kapteiņa izelpā bijušas 2,34 promiles alkohola

Naktī uz sestdienu Daugavgrīvā uz sēkļa uzskrējušā tankkuģa Flagman 1 kapteiņa izelpā pēc avārijas konstatētas 2,34 promiles alkohola, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Toms Sadovskis.Viņš pastāstīja, ka uz avarējušo tankkuģi devušies VP Rīgas reģiona Ūdens policijas darbinieki.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi uzreiz pārbaudījuši tankkuģa kapteiņa izelpu un konstatējuši, ka 1962.gadā dzimušais vīrietis ir stiprā alkohola reibumā.Notikuma vietā policijas darbinieki nepieciešamajos dokumentos fiksējuši kapteiņa izelpā konstatētā alkohola mērījumus, kā arī noformējuši ūdens satiksmes negadījuma protokolu, bet vēlāk visi materiāli nosūtīti Krasta apsardzes dienestam turpmākai izmeklēšanas veikšanai.LETA jau ziņoja, ka, saskaņā ar Krasta apsardzes dienesta sniegto informāciju, notikušā incidenta izmeklēšanu likumā paredzētajā kārtībā veiks Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojs.VP atgādina, ka šis šogad ir otrais gadījums, kad Ūdens policijas darbinieki reibumā pieķer ūdens komerctransporta kapteini. Jūlijā kāda atpūtas kuģīša kapteiņa izelpā tika konstatētas 2,71 promile alkohola.Kā ziņots, naktī uz sestdienu Daugavgrīvā uz sēkļa uzskrēja zem Latvijas karoga kuģojošais tankkuģis Flagman 1. Neviens cilvēks šajā incidentā necieta un no kuģa naftas produkti neizplūda. Ap pusdienlaiku tankkuģis ar tuvumā esošā kuģa palīdzību tika veiksmīgi novilkts no sēkļa.Kā liecina internetā pieejamā informācija, kuģis Flagman 1 ir būvēts 1982.gadā, tas ir 81 metru garš un 14 metrus plats. Telekanāls LNT vēstīja, ka kuģis pieder kādai Igaunijas kompānijai un avārijas brīdī tas bijis ceļā no Rīgas uz Ventspils ostu ar 15 000 tonnu degvielas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas