Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Daugavpilī pašvaldības policisti aizturējuši personu par vairākām vandālisma epizodēm

Daugavpilī pašvaldības policisti aizturējuši personu par vairākām vandālisma epizodēm, ziņots policijas sociālo tīklu ierakstā.

Piektdienas, 7.aprīļa, naktī Daugavpils pilsētas pašvaldības policija saņēma informāciju no Valsts policijas kolēģiem par to, ka ir pastrādāts vandālisms pilsētas sinagogā - izdauzīts logs. Tika izpētīti pilsētas videonovērošanas kameru ieraksti un atrasta iespējamā vainīgā persona. Visa informācija tika arī nodota Valsts policijai. Pēc pāris stundām šī persona atkārtoti nonāca videonovērošanas kameru redzeslokā un Pašvaldības policijas darbinieki aizturēja šo personu - kādu 1975.gadā dzimušu vīrieti, un nodeva to Valsts policijas amatpersonām turpmāko procesuālo darbību īstenošanai.

Otrdien, 11.aprīlī, Pašvaldības policija saņēma informāciju par vandālisma gadījumiem centrā, kā arī pieminekļa apgānīšanu Andreja Pumpura skvērā. Pārbaudot pieejamos videonovērošanas kameru ierakstus, tika konstatēts, ka vainīgā persona ir tā pati, kuru jau iepriekš aizturēja par vandālismu sinagogā. Informāciju nekavējoties tika nodota Valsts policijai.

Savukārt trešdien, 12.aprīlī, sociālās platformās parādījās informācija un fotogrāfijas par vandālismu Vācu karavīru kapos. Ņemot vērā to, ka vandālisma pazīmes sakrīt ar iepriekš paveikto, Daugavpils pilsētas pašvaldības policija atrada un arī aizturēja to pašu iepriekšminēto personu. Aizturētais tika nodots Valsts policijas amatpersonām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas