Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Dzenoties pakaļ bēgošam automašīnas vadītājam, policija veikusi vairākus šāvienus

Šodien Kurzemē, dzenoties pakaļ bēgošam automašīnas Volvo vadītājam, Valsts policija veica vairākus šāvienus.

Kā aģentūru LETA informēja VP pārstāve Līna Kaļķe, pēc sākotnējās informācijas, šodien patrulējot Dundagas novadā, VP ekipāža konstatēja automašīnu Volvo, kura brauca bez tehniskās apskates un apdrošināšanas.

Policisti pieņēma lēmums automašīnu apturēt, bet automašīnas šoferis sāka bēgšanu. Ņemot vērā, ka šoferis nepakļāvās policijas likumīgajām prasībām apstādināt transportlīdzekli un turpināja bēgt, pakaļdzīšanās laikā tika veikti vairāki šāvieni, pastāstīja VP pārstāve.

Likumsargiem izdevās apturēt bēgošo šoferi, kurš pēc tam tika nogādāts ekspertīzes veikšanai, lai noskaidrotu, vai viņš ir bijis kādu apreibinošo vielu ietekmē.

Notikumā cietušo nav, norāda Kaļķe.

Top komentāri

Itamars Toledano
Redziet, policija tikai gribējat ZINĀT, vai autovadītājs ir apreibinošo vielu IETEKMĒ vai nē. Lai to uzzinātu viņi bija ar mieru upuri nošaut.
DĪVAINI!
D
Dzīvojam valstī, kur cilvēka dzīvībai nav nekāda vērtība. Lai par ko bēgtu cilvēks (varbūt bailes no policijas patvaļas vai nervi uzteica, u.t.t.), un viņu par to var uz vietas nošaut, kā tas jau pirms mēneša notika, jo nekur neko vairs par policistu noslepkavoto nerunā.
a13
a
Pastulba situācija uz ceļiem. No melnas mašīnas izlec kaut kādā melnā kombenizonā ģērbies tips ar zizli un prasa apstāties. Tas viss meža vidū. Piedevām braucot ar atļauto ātrumu. Migalkas nav ieslēgtas. Vot ej un zīlē, miliči vai bandīti. Personīgā pieredze, ceļš Saulkrasti-Bīriņi, kāds 6. km. Vispār, cik tur darba bandītiem salikt zilas lampiņas savam vāģim.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas