Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

FOTO: Ludzas pusē divām jauniešu grupām konfiscē puskilogramu marihuānas

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ludzā policijai izdevies atklāt marihuānas audzētājus un konfiscēt puskilogramu realizācijai sagatavotā auga, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Svētdien izmeklēšanas laikā jau agrāk uzsākta kriminālprocesa ietvaros aizturēti divi vīrieši, kuri devās uz Rēzekni, lai tirgotu narkotikas. Abi aizturētie, 1990. un 1992.gadā dzimušie vīrieši, nogādāti policijas iecirknī. Pie abiem vīriešiem, kā arī viņu automašīnā atrasta sasmalcināta augu izcelsmes viela, visticamāk lietošanai gatavā marihuāna. Pārbaudot aizturēto dzīvesvietas, atrasti un konfiscēti kaltēti marihuānas augu stādi. Kaut arī paši vīrieši atzina, ka atrastās vielas ir marihuāna, tomēr precīzu vielas izcelsmi, kvalitāti un daudzumu noteiks ekspertīze.

Tāpat svētdien policiaji izdevies aizturēt trīs personu grupu aizdomās par narkotisko un psihotropo vielu apriti. Viņu spēkratā atrasts papīra iepakojums, kurā atradās augu izcelsmes viela, kas līdzīga marihuānai. Par šo faktu sākts kriminālprocess, kura ietvaros policijas darbinieki veica kratīšanu kādā neapdzīvotā mājā Ludzā, kurā aizturētie jaunieši audzēja un kaltēja marihuānas augus.

Abu kriminālprocesu ietvaros policijai izdevās izņemt aptuveni pusi kilograma marihuānas, taču konkrēts daudzums būs precizēts pēc ekspertīzes saņemšanas. Izmeklēšana un darbs turpinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas