Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Iereibusi sieviete Ludzā greizsirdības lēkmē sadur biedreni

Trešdien, 13.oktobrī, greizsirdības rezultātā Ludzā viena sieviete kopīgas alkohola lietošanas laikā iedūrusi vēderā_ _pasēdēšanas biedrenei, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

Kopīga pasēdēšana un alkohola lietošana notikusi kādā dzīvesvietā Ludzā, līdz brīdim kamēr starp divām sievietēm izcēlusies konfliktsituācija. Greizsirdības lēkmē 1962.gadā dzimusī sieviete ar nazi iedūra 1960.gadā dzimušai sievietei vēderā. Cietusī tika nogādāta slimnīcā. Policijā uzsākts kriminālprocess saistībā ar noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Laizāne arī informē, ka nedēļās laikā Latgales policisti veikuši dažādus operatīvus pasākumus apkarojot nelikumīgā alkohola un cigarešu apriti Daugavpilī un Ludzā, kā arī cīņā ar tā saucamajām točkām.

Daugavpilī, Jaunbūves mikrorajonā policisti veikuši sankcionētas kratīšanas divās privātmājās, vienā no tām ir ierīkota točka, kurā tiek tirgotas nelegālās cigaretes. Kratīšanas rezultātā kopumā tika atsavinātas 45 300 cigaretes. Policija sakarā ar minēto pārbauda 1947.gadā dzimušo sievieti.

Tāpat operatīvie pasākumi notikuši arī Ludzā, kur policijas darbinieki sankcionētas kratīšanas rezultātā atraduši un atsavinājuši 10 000 nelegālo cigarešu. Uzsāktajos kriminālprocesos turpinās izmeklēšanas. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas