Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Juglā daudzīvokļu namā atrod prāvus narkotiku krājumus

Rīgā, Juglā, daudzīvokļu namā policija atradusi prāvus narkotiku krājumus un ieročiem līdzīgus priekšmetus, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

20.maijā policija veica profilaktiskos pasākumus Rīgas teritorijā, lai apkarotu narkotisko vielu apriti.

Kopumā likumsargi pārbaudīja 151 personu un 25 automašīnas, kā arī aizturēja 15 personas. Profilaktisko pasākumu laikā sākti desmit kriminālprocesi par narkotisko, psihotropo vielu nelikumīgu apriti, kā arī viens kriminālprocess par automašīnas vadīšanu iespējamā narkotisko vai psihotropo vielu reibumā.

Tovakar policisti, reaģējot uz informāciju, ka kādā daudzīvokļu namā Juglā tiek realizētas narkotiskās vielas, sadarbībā ar kolēģiem no Speciālo uzdevumu bataljona iekļuva minētajā adresē un aizturēja sievieti un vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par tamlīdzīgu noziegumu.

Likumsargi neatliekamības kārtā veica sankcionētu kratīšanu, kuras laikā atrada 270 gramus amfetamīna, 11 gramus MDMA kristālu, vienu MDMA tableti, 48 psihotropās tabletes, 244 gramus marihuānas, divus ierocim līdzīgus priekšmetus, 540 gabalu tabakas izstrādājumu bez Latvijas akcīzes markām, desmit mobilos telefonus, vienu planšeti un 1200 eiro.

Abām aizturētajām personām tiesa piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu.

Kopumā profilaktiskajos pasākumos likumsargi izņēma vairākas narkotiskās un psihotropās vielas - 315 gramus amfetamīna, 47 MDMA tabletes, 12 gramus MDMA kristālu, 48 psihotropās tabletes, 350 gramus marihuānas, 100 gramus hašisa, divus gramus halucinogēnās sēnes, piecus gramus oksibutirāta, kā arī vairākus šaujamierocim līdzīgus priekšmetus.

Šāda veida profilaktiskie pasākumi ar mērķi apkarot narkotisko vielu apriti dažādos Rīgas mikrorajonos tiek rīkoti regulāri un policija tos rīkos arī turpmāk.

Lai efektīvi cīnītos ar šāda veida noziegumiem, policija aicina iedzīvotājus būt aktīviem un ziņot par personām, kuras saistītas ar narkotisko vielu apriti, kā arī par narkotisko vielu tirdzniecības vietām.

Ziņot iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 110 vai rakstot iesniegumu elektroniski bez e-paraksta portālā latvija.lv, vai elektroniski ar e-parakstu, sūtot uz [email protected].

Tāpat narkotisko vielu tirdzniecības vietas iespējams atzīmēt arī interaktīvajā kartē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas