Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ķengaragā aizturēts narkodīleris un narkomāni

Pirmdien Rīgā, Ķengaragā, ielu noziedzības apkarošanas pasākumu laikā aizturēts narkodīleris un narkomāni, portālu Diena.lv informēja Valsts policija (VP).

VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes policisti sadarbībā ar kolēģiem no Rīgas Ķengaraga, Ogres un Salaspils iecirkņiem Ķengaragā un Pļavniekos veica profilaktiskos pasākumus ielu noziedzības apkarošanai. Reida laikā tika pievērsta pastiprināta uzmanība ar narkotisko un psihotropo vielu apriti saistītu noziegumu, kā arī mantisku noziegumu apkarošanai.

Kopā tika pārbaudītas 64 personas un 34 automašīnas.

Ķengaragā uz ielas policisti pamanīja vīrieti, kurš izskatījās lietojis apreibinošas vielas. Kratīšanas laikā pie viņa tika atrastas 23 psihotropas iedarbības tabletes. Saistībā ar notikušo pret 1981. gadā dzimušo aizturēto uzsākts kriminālprocess.

Profilaktisko pasākumu laikā tika aizturēts arī 1976. gadā dzimis vīrietis, kurš izskatījās apreibinājies no narkotiskajām vai psihotropajām vielām. Lai par to pārliecinātos, ir nozīmēta ekspertīze. Arī pret šo personu uzsākta administratīvā lietvedība par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu lietošanu.

Tāpat policisti notvēra 1981. gadā dzimušu vīrieti, kurš jau iepriekš bija izsludināts meklēšanā par noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti.

Saistībā ar aizdomām par zādzību, likumsargi reida laikā no aizdomīgas personas atsavināja arī velosipēdu. Šobrīd saistībā ar divriteņa izņemšanas faktu uzsākta resoriskā pārbaude.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas