Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kopš piektdienas uz Latvijas ceļiem astoņi bojāgājušie

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 17 cilvēki, bet divi gājuši bojā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā. No piektdienas līdz svētdienai negadījumos uz ceļiem dzīvības zaudēja astoņi cilvēki, liecina VP sniegtā informācija.

Svētdienas rītā Mārupes novada Babītes pagastā, uz Liepājas šosejas saduroties vieglajai automašīnai un autobusam, gāja bojā divi vīrieši no vieglās automašīnas, bet vēl viens vieglajā automašīnā sēdošais ar traumām tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Rīgas reģionā cietuši 12 cilvēki, Vidzemē un Latgalē katrā pa diviem, bet Kurzemē cietis viens cilvēks.

Diennakts laikā valstī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 13 bija ar cietušajiem, bet vienā avārijā bojā gājuši divi cilvēki.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 43 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - 10, Vidzemē - astoņi, Kurzemē - 11, bet Latgalē 10 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Piektdien un sestdien kopumā uz ceļiem zaudētas vēl sešas dzīvības.

Sestdien, 7.augustā ap pulksten 16.50 Valsts policijā saņemta informācija, ka Dobeles novadā, Vītiņu pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums – vīrietis, vadot traktoru, nobrauca no ceļa un iebrauca upē. Negadījumā gāja bojā traktora vadītājs. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Sestdien, 7.augustā ap pulksten 21.00 Valsts policijā saņemts informācija, ka Augšdaugavas novadā, Skrudalienas pagastā uz autoceļa Daugavpils-Skrudaliena-Baltkrievijas robeža ir notikusi trīs automašīnu sadursme. Sadursmē iesaistītas vieglās automašīnas Audi, BMW un kravas automašīna Scania sakabē ar piekabi. Negadījuma rezultātā cieta automašīnas BMW vadītājs un pasažiere, savukārt  automašīnas Audi vadītājs un divi pasažieri  negadījumā gāja bojā. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma iemesli.  

Piektdien, 6.augustā ap pulksten  17.20 Valsts policijā saņemta informācija, ka Cēsu novadā, Straupes pagastā uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža notika sadursme starp motociklu Yamaha un automašīnu Nissan. Negadījuma rezultātā gāja bojā motocikla vadītājs. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma iemesli.

Piektdien ap pulksten 18.40 Valsts policijā saņemta informācija, ka Augšdaugavas novadā, Medumu pagastā uz ceļa ir atrasts apgāzies kvadracikls, zem kura atrodas vīrietis. Noskaidrots, ka vīrietis vadīja kvadriciklu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Notikuma vietā vīrietis gāja bojā. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti negadījuma iemesli.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas